Frezowanie i toczenie
-
- Specjalista poziom 1 (min. 100)
- Posty w temacie: 5
Co to za przedmiot? Pytam o przedmiot szkolny? I po co Was uczą takich rysunków? Nie mogę pojąć. Ani to praktyczne, ani odniesienia w rzeczywistości nie ma... Przynajmniej jak do tej pory w życiu dokumentacji z takimi widokami nie spotkałem.
Co do korepetycji - nie byłem i nie jestem ich zwolennikiem.
Co do korepetycji - nie byłem i nie jestem ich zwolennikiem.
-
- Sympatyk forum poziom 1 (min. 40)
- Posty w temacie: 2
-
- Specjalista poziom 1 (min. 100)
- Posty w temacie: 5
-
Autor tematu - Czytelnik forum poziom 1 (min. 10)
- Posty w temacie: 6
Przedmiot nazywa sie "Zapis Konstrukcji". A skad taki glupi pomysl na zadania? Wydzial cieszy sie tytulem najlepszego wydzialu mechanicznego w Polsce, wiec musza miec najbardziej debilne zadania, zeby nie bylo za prosto :/ ...
O korepetycjach mysle, z tego powodu, ze pomiedz praca (co smieszne w przemysle ciezkim, gdzie naprawiam maszyny cnc) a studiami nie mam za bardzo jak sie tego uczyc. A nawet jakbym mial czas, bo ten znajde spokojnie to problem pojawia sie taki, ze nie ma mi ktos prawdzic, podpowiedziec, nauczyc itd.
Te zadanie pomogl mi zrobic akurat jeden z konstruktorow, ktory wlasnie w taki sposob to widzial, ale przypuszczam, ze tez nie mial pojecia o co w tym chodzi. Podobno wg znajomego to co jest gruba i ciagla ma byc wytoczone a to co przerywana ma byc frezowane.
O korepetycjach mysle, z tego powodu, ze pomiedz praca (co smieszne w przemysle ciezkim, gdzie naprawiam maszyny cnc) a studiami nie mam za bardzo jak sie tego uczyc. A nawet jakbym mial czas, bo ten znajde spokojnie to problem pojawia sie taki, ze nie ma mi ktos prawdzic, podpowiedziec, nauczyc itd.
Te zadanie pomogl mi zrobic akurat jeden z konstruktorow, ktory wlasnie w taki sposob to widzial, ale przypuszczam, ze tez nie mial pojecia o co w tym chodzi. Podobno wg znajomego to co jest gruba i ciagla ma byc wytoczone a to co przerywana ma byc frezowane.