Toż to rozbój w biały dzień... Jakie Wy macie tam zmiany?
Czy warto się przebranżowić na CNC?
-
upadły_mnich
- ELITA FORUM (min. 1000)

- Posty w temacie: 1
przepraszam, że wtrącę bo przypomina mi się scena z bodajże filmu "Miś".
"wstaję za 15 trzecia. Latem to już widno. Śniadanie jem na kolację. Zakładam płaszcz jak pada bo nie będę się po śniadaniu rozbierał. 5 km idę na autobus..."
Absolutnie się nie naśmiewam bo i ja tak miałem przez parę lat ale czy warto? Leży życie rodzinne. W wolne człowiek tylko by odsypiał i nawet na ryby się nie chce jechać (bo też rano biorą).
Wracając do tematu.
Ja poradzę tak: jak będziesz szukał tam gdzie większość czyli w dużych i "prężnych " firmach (zachodnich filiach) możesz trafić na taki sam kierat.
Tokarz manualny wcale nie musi zarabiać mniej niż guzikowy cnc.
"wstaję za 15 trzecia. Latem to już widno. Śniadanie jem na kolację. Zakładam płaszcz jak pada bo nie będę się po śniadaniu rozbierał. 5 km idę na autobus..."
Absolutnie się nie naśmiewam bo i ja tak miałem przez parę lat ale czy warto? Leży życie rodzinne. W wolne człowiek tylko by odsypiał i nawet na ryby się nie chce jechać (bo też rano biorą).
Wracając do tematu.
Ja poradzę tak: jak będziesz szukał tam gdzie większość czyli w dużych i "prężnych " firmach (zachodnich filiach) możesz trafić na taki sam kierat.
Tokarz manualny wcale nie musi zarabiać mniej niż guzikowy cnc.
sprawność wg kobiety: stosunek wielkości wyjętej do wielkości włożonej
-
k-m-r1

- Posty w temacie: 1
- Kontakt:
Temat sie nie wyczerpał. Masz robote i chcesz zmienić to zrób rozpoznanie ns rynku. Zacznij nawet jako guzikowy i tak zmienisz pare razy prace to poznasz sie co chcesz robić.
Samo szkolenie to pikuś. Złap jakąś prace nawet po godzinach u dziadka w garażu. Nie znając tematyki to wezmą Cie do roboty za najniższą krajową.
Samo szkolenie to pikuś. Złap jakąś prace nawet po godzinach u dziadka w garażu. Nie znając tematyki to wezmą Cie do roboty za najniższą krajową.
[b]MACH3 cnc[/b]Tworzenie Makr do palników magazynków THC OHC inne[b]EKRANY dla firm producentów maszyn[/b] Budowa sprzedaż wypalarki plazma gaz obrotnice Elektrodrążarki Frezarki Tokarki Giętarki3D inne wg zlecenia 888 708 196 Tomek Komor [email protected]
-
clubber84

- Posty w temacie: 5
Po nitce do kłębka chyba doszedłem, gdzie pracujesz i co robisz, że musisz być w pracy tak wcześnie rano - jesteś po prostu kierowcą autobusu (dalekobieżnego albo miejskiego).Robek86 pisze:Akurat nocne wstawanie to najmniejszy problem w mojej firmie, no tak niestety się pracuję czasem. Co do tematu, to chyba się już wyczerpał.
Wyprowadzisz mnie z błędu?