odkurzacz przemysłowy
-
- Sympatyk forum poziom 2 (min. 50)
- Posty w temacie: 1
-
- Czytelnik forum poziom 2 (min. 20)
- Posty w temacie: 2
Re:
Witam, jak sprawuję się te odkurzacze Karchera po tylu latach? Zastanawiałem się nad kupnem WD5 premium do sprzątania posadzki w moim warsztacie, pył, piasek, wióry.Sonthin pisze: ↑18 wrz 2016, 13:49Chyba tak, nie ma już w sprzedaży modeli MV6, karcher chyba pod koniec zeszłego roku zmienił nazwy modeli z MV6 na WD6 nic nie zmieniając, jak kupowałem swojego to trochę czytałem o tym.
Można go używać spokojnie bez worków, bo to przecież odkurzacz bez workowy.
Do grubszych i bezpyłowych rzeczy czy np. wody worek jest zbędny, do pyłów itp. rzeczy raczej tak (po co syfić odkurzacz czy filtr).
-
- ELITA FORUM (min. 1000)
- Posty w temacie: 4
Re: odkurzacz przemysłowy
W castoramie odkurzacz warsztatowy McAllister. U mnie się sprawdza. Przetrwał nawet sprzątanie po gipsowaniu mieszkania. Wszystko zależy jak będziesz dbał o sprzęt i jakie używał i jak często wymieniał worki. Każdego można zajeździć poprzez złą obsługę. To dotyczy również odkurzaczy.
-
- Czytelnik forum poziom 2 (min. 20)
- Posty w temacie: 2
Zgadza się, jednak najbardziej się boje o metalowe wióry z tokarki oraz piły, które spadają na podłogę. Czy wciągając je nie poharatają czegoś.
-
- Sympatyk forum poziom 2 (min. 50)
- Posty w temacie: 6
Odkurzacz jak do tej pory sprawuje się świetnie, chodzi jak nowy. Brat rok temu czy dwa kupił sobie takiego samego (budowa domu) i też sobie chwali. Polecam.