Aleśmy się dobrali! No nie? ;)
-
- Specjalista poziom 3 (min. 600)
- Posty w temacie: 3
Pewnie Moderatorze pewnie wszyscy myśleli że w dziale ,,na luzie" można rozmawiać na dowolny temat, a tu zonk.
,,dział na luzie-Tu można porozmawiać na dowolny temat nie koniecznie związany z tematyką maszyn i CNC"
W innych działach nie za wiele się dzieje to sobie co niektórzy szukają sposobu jak zwalczyć samotność w sieci
Ja osobiście wolę czysto merytoryczne dysputy bez ostrych przypraw. Ale jak tu nie zwrócić komuś uwagi gdy ten na siłe stara się pokazać swoją wyższość i karłowatość innych w większości tematów.
,,dział na luzie-Tu można porozmawiać na dowolny temat nie koniecznie związany z tematyką maszyn i CNC"
W innych działach nie za wiele się dzieje to sobie co niektórzy szukają sposobu jak zwalczyć samotność w sieci

Ja osobiście wolę czysto merytoryczne dysputy bez ostrych przypraw. Ale jak tu nie zwrócić komuś uwagi gdy ten na siłe stara się pokazać swoją wyższość i karłowatość innych w większości tematów.

-
- Specjalista poziom 3 (min. 600)
- Posty w temacie: 3
Ja bym nawet poszedł o krok dalej i w tym apelu smoleńskim odezwę ,, cześć ich pamieci" zmienił na gromkie i uroczyste: ,,chwała bohaterom"mc2kwacz pisze:Proponuję każdy pierwszy post w nowym wątku zaczynać od apelu smoleńskiego
Stańcie do apelu
Chwała bohaterom !
No bo jak się bawić, to się bawić, drzwi wy***ć ,okno wstawić