Inwestycja
-
- ELITA FORUM (min. 1000)
- Posty w temacie: 3
Ja bym proponował najpierw troszkę się wdrożyć w polski rynek i możliwości bo kolego zostaniesz z maszyną i zusem na głowie ;/TomekKTM pisze:Pytajac o maszyny nie chodzilo czy modne i dobre tylko czego nie ma badz jest malo. Ja mam swoja marke maszyn bo wiem ze dziadostwa nie ma co kupowac.
Znam maszyny i ich możliwosci. Nie znam rynku w Polsce bo mnie tam nie ma nie wiem jak daleko jest CNC w Polsce dlatego też pisze na forum. Wiem że w Polsce każdy na początek zaczynał od jakis najtanszych maszyn. gdybym tam był to bym wiedział czym dysponuja firmy tzn. ze maja np. tokarki bez napedzanych narzedzi frezarki 3 osie itp tutaj gdzie jestem aktualnie jestem sa na topie maszyny z robotem ktore zastepuja ludzi ale to sie sprawdza tylko w wielkoseryjnej produkcji. Ja zapytalem jak pozyskac zlecenia bo tu gdzie jestem jak juz wspominalem sa firmy ktore oglaszja przetargi ponadto mozna wyszukac zlecenia w ramach kooperacji z firmami na specjalnych stronach myslalem ze moze ktos wie tutaj na forum i z czegos takiego korzysta. Choc teraz juz wiem ze nikt sie nie podzieli a wiec ide dalej bedzie tokarko frezarka i proba pozyskania klientow we wlasnym zakresie. Nie uraza mnie byle co mysle swoje. Pozdrawiam Wszystkich i Dziekuje za checi Pomocy.
-
- Specjalista poziom 3 (min. 600)
- Posty w temacie: 2
.. jeszcze niestety nie dorośliśmy do takiego komfortu, bardziej polega to na znajomościach, układach czy wręcz tzw. szczęścia.TomekKTM pisze:jak pozyskac zlecenia bo tu gdzie jestem jak juz wspominalem sa firmy ktore oglaszja przetargi ponadto mozna wyszukac zlecenia w ramach kooperacji z firmami na specjalnych stronach
.... dodać należy jeszcze, czasu i dobrej znajomości tematu, bo inaczej można wtopić, o ile samemu podejmuje się " dzieła "bartuss1 pisze:a ilez to maszyne zrobić, kwestia jak zawsze kasy

-
- Moderator
-
Lider FORUM (min. 2000)
- Posty w temacie: 1
Re: Inwestycja
Zamiast w usługi można iść w swój produkt i pod niego dobierać maszyny.TomekKTM pisze: - W jakie maszyny najlepiej zainwestować
-jak mogę pozyskać zlecenia
zachowanie spokoju oznacza zdolności do działania
ᐃ 🜂 ⃤ ꕔ △ 𐊅 ∆ ▵ ߡ
ᐃ 🜂 ⃤ ꕔ △ 𐊅 ∆ ▵ ߡ
-
- ELITA FORUM (min. 1000)
- Posty w temacie: 1
to trochę tak jakbyś chciał się dowiedzieć jaki kupić długopis bo masz zamiar książki pisać więc gdy kupisz dobry to będzie się Ci dobrze pisać.TomekKTM pisze:Nie pracuje w Polsce w branży cnc więc nie wiem jakie maszyny są w Polsce w tym momencie najbardziej rozchwytywane.
No i jeszcze do którego wydawcy uderzyć aby sprawnie poszło.
Pasjonat
-
- Lider FORUM (min. 2000)
- Posty w temacie: 3
- Kontakt:
A ja tam koledze pomogę
Tu masz stronę, zaloguj się i przeglądaj setki ofert
https://platforma.logintrade.net/rynek,zapytania.html
Jak w wyszukiwarkę na stronie wpiszesz np. "rys." to odfiltruje zapytania obróbkowe.
Wyżyć z tego się nie da ale będziesz miał pogląd

https://platforma.logintrade.net/rynek,zapytania.html
Jak w wyszukiwarkę na stronie wpiszesz np. "rys." to odfiltruje zapytania obróbkowe.
Wyżyć z tego się nie da ale będziesz miał pogląd