CinekX0, inrzynier? xD No weź się chłopie przypacz... mi przypomina armatę
agar, Zacznij od wypisania narzędzi potrzebnych do demontażu, takich jak klucz płaskooczkowy 10, 13, 17, wkrętak płaski 2,5, 5, młotek 300g, 5 kg, przecinak, szlifierki prosta i kątowa. A tak serio... Chętnie pomożemy, ale wykaż chęci. Nie każdy musi perfekcyjnie znać rysunek techniczny i budowę każdego urządzenia, wbrew pozorom jesteśmy (użytkownicy tego forum) bardzo wyrozumiali, ale po prostu boimy się o nasze zdrowie i życie widząc inrzynieruf mehanikuf projektujących specjalistyczne urządzenia typu impulsator kinetyczny manualny, nie znających podstawowych zasad i znajomości zagadnień z zakresu mechaniki. Rozumiem, że możesz nie wiedzieć co to te mnóstwo podkładek w środku, zapytaj, odpowiemy
Albo wytłumacz panu profesorowi od przedmiotów ścisłych, że w resocjalizacji, albo pedagogice wczesnoszkolnej takie rzeczy nie są potrzebne. Albo na prawdę jesteś leniwa i liczyłaś, że ktoś zrobi to za danie za Ciebie albo (po raz enty) powinnaś się zastanowić, czy warto marnować 3,5 roku życia na uczelni po której będziesz mieć problemy w odnalezieniu się w życiu zawodowym
[ Dodano: 2016-05-21, 23:21 ]
pitsa, no weź się Pan zlituj... to ja się tak rozpisałem, żeby trafić do śmietnika? ;p
Powinien być dział "rozrywki i uciech" do którego powinny trafiać takie perełki. Nudno ostatnio na forum i czasem warto poprawić sobie humor, np. po tygodniu klęczenia przed maszyną i wykręcania połowy zetki w poszukiwaniu przyczyny wyskakiwania dziwnego błędu

Także ten tego Panowie

zimnego piwa i spokojnej niedzieli jak to mawiają starożytni Sumerowie