Okazje na Allegro
-
- Specjalista poziom 1 (min. 100)
- Posty w temacie: 27
Pole około x:1000 z:1000 a y dokładnie nie wiem bo liniał pomiarowy (mechaniczny) był zasłonięty. Cokolwiek przy niej posprawdzać to będę miał czas dopiero za jakieś dwa tygodnie. Wrzeciono jest na stożek mk4 z wysuwaną pinolą. Przy wrzecionie były też 2 łapy chyba do montażu głowicy kątowej, a w każdym razie mam taką nadzieję i myślę, żeby w ten sposób dorobić i mocować by była możliwość frezowania poziomym wrzecionem.
Jeżeli ktoś by miał DTR albo znał chociaż co to za model może być to byłbym wdzięczny bardzo. Na tabliczkach nic nie było oprócz, że produkcji WMW (Heckert?) i z 1955 roku.
Co do osoby która ją wystawiła to był, że tak powiem pośrednik, a frezarkę brałem w ciemno
Z racji że dyskusja trochę w nieodpowiednim temacie to jak kolega sobres01 będzie miał pytania to zapraszam na PW(ale na chwilę obecną nic więcej nie jestem w stanie powiedzieć).
Jeżeli ktoś by miał DTR albo znał chociaż co to za model może być to byłbym wdzięczny bardzo. Na tabliczkach nic nie było oprócz, że produkcji WMW (Heckert?) i z 1955 roku.
Co do osoby która ją wystawiła to był, że tak powiem pośrednik, a frezarkę brałem w ciemno

Z racji że dyskusja trochę w nieodpowiednim temacie to jak kolega sobres01 będzie miał pytania to zapraszam na PW(ale na chwilę obecną nic więcej nie jestem w stanie powiedzieć).