Zakup TUE 35 w stanie... rudym (foto) - warto?
-
- Lider FORUM (min. 2000)
- Posty w temacie: 3
- Kontakt:
Jeśli masz blisko albo wolny weekend, to pojedź, zobacz. Biadol, jak szkoda, że taka zaniedbana. A na złom szkoda, bo teraz tylko po 36 groszy, to by 360, no może 400 zł za wsadowy dostał.
Ja bym za nią więcej niż tysiaka nie dał. Może do uratowania.
Jeszcze kawałkiem rzerdzi starać się unieść uchwyt, zobaczyć, czy sztywno chodzi, czy po podpieraniu klekocze (czyli ma łożyska do zmiany, bo pewnie dociągnięcie nic nie da).
Ja bym za nią więcej niż tysiaka nie dał. Może do uratowania.
Jeszcze kawałkiem rzerdzi starać się unieść uchwyt, zobaczyć, czy sztywno chodzi, czy po podpieraniu klekocze (czyli ma łożyska do zmiany, bo pewnie dociągnięcie nic nie da).
Tagi:
-
Autor tematu - Specjalista poziom 1 (min. 100)
- Posty w temacie: 5
Wiem własnie, że teraz złom tani bardzo ale facet uparty, podjadę dziś i pomarudzę jeszczeZienek pisze:Jeśli masz blisko albo wolny weekend, to pojedź, zobacz. Biadol, jak szkoda, że taka zaniedbana. A na złom szkoda, bo teraz tylko po 36 groszy, to by 360, no może 400 zł za wsadowy dostał.

Jak by tysiaka chciał to bym dał mu od razuZienek pisze:Ja bym za nią więcej niż tysiaka nie dał. Może do uratowania.

Zobaczę, zobaczę... dzięki za podpowiedzi.Zienek pisze:Jeszcze kawałkiem rzerdzi starać się unieść uchwyt, zobaczyć, czy sztywno chodzi, czy po podpieraniu klekocze (czyli ma łożyska do zmiany, bo pewnie dociągnięcie nic nie da).
-
- Lider FORUM (min. 2000)
- Posty w temacie: 2
To zależy co robisz, ale nawet jak masz zbędną gotówkę a lubisz coś tam sobie dłubać to warto. Solidna konstrukcja choć już mocno przestarzała. Ale jakby nie patrzeć to prowadnice dość solidne, wrzeciennik troche nie udany ale do pokonania w razie czego. Pieniądze żadne a radosci....morghul pisze:Jak by tysiaka chciał to bym dał mu od razu.