Pewnie jeszcze aluminium PA1 ew PA11

q
Trzeba być konsekwentnym i jeżeli powiedziało się A, to wypadało by powiedzieć także B.ezbig pisze:Nie żebym hejtował Twoją pracę przy składaniu tej maszynki, ale przypadkiem trafiłem na taki filmik:
Najlepsze jest od 2:12, a od 2:25 to już masakraWidać doskonale sztywność tej maszynki.
Chyba ta zabawka przeznaczona jest raczej do cienkiej sklejki. Pierwsze to będziesz wrzeciono musiał wymienić na coś kress-opodobne.
Nawet zacytowałeś moje B, więc w czym problem? Drugi filmik pokazuje już pracę z kress-em (czyli nie na temat, ale potwierdza moją sugestię). Sztywność dalej gówniana, ale już wrzeciono mocniejsze i cięższe. To oryginalne jest naprawdę dziadowskie. Miałem podobne w ręku (większej mocy) i odesłałem do sprzedawcy, nawet nie instalowałem w maszynie. Cicho pracuje na luzie, ładnie wygląda i to koniec zalet. Miałem możliwość zwrotu więc pozbyłem się kłopotu.SkyLOT pisze:Trzeba być konsekwentnym i jeżeli powiedziało się A, to wypadało by powiedzieć także B.ezbig pisze:Nie żebym hejtował Twoją pracę przy składaniu tej maszynki, ale przypadkiem trafiłem na taki filmik:
Najlepsze jest od 2:12, a od 2:25 to już masakraWidać doskonale sztywność tej maszynki.
Chyba ta zabawka przeznaczona jest raczej do cienkiej sklejki. Pierwsze to będziesz wrzeciono musiał wymienić na coś kress-opodobne.
Tu drugi filmik, zaraz po tym który zaprezentowałeś. Nie trzeba znać języka żeby wykumać co było tego przyczyną.