Odnosnie linków xxx

Tu można porozmawiać na dowolny temat nie koniecznie związany z tematyką maszyn i CNC
Awatar użytkownika

Autor tematu
gosart
Czytelnik forum poziom 2 (min. 20)
Czytelnik forum poziom 2 (min. 20)
Posty w temacie: 1

Odnosnie linków xxx

Post napisał: gosart » 08 lip 2007, 12:52

spotkałem sie na jakims innym forum ze przy logowaniu jako nowy uzytkownik nalezy wpisać hasełko - kombinacje cyfr i znaków recznie, zapobiega to spamowaniu forum bo automaty spamerskie nie są w stanie przejsc tego zabezpieczenia. Moze dobrze by było cos takiego wprowadzic. Chce tylko podpowiedziec takie rozwiazanie, choc nie mam zielonego pojecia jak to zrobic. Ale jestem przekonany ze jest tutaj na Naszym Forum gro osób znających zagadnienie.

Pozdrawiam

piotrek .:.

Tagi:

Awatar użytkownika

gmaro
Moderator
Lider FORUM (min. 2000)
Lider FORUM (min. 2000)
Posty w temacie: 2
Kontakt:

Post napisał: gmaro » 08 lip 2007, 17:16

eh ostatnio trochę biliśmy posty na ten temat cóż stanęło na tym że moderatorzy czasami w miarę możliwości usuwają te właśnie w/w linki xxx a szkoda :( bo jest coraz więcej ich na forum ...

P.S.

na głównej stonie cnc.info.pl można po prawo doliczyć się 16 linków czyli wychodzi że pojawiają się częściej niż tematy związane z tym forum ;)
Czlowiek z ideą jest uważany za wariata - aż do czasu gdy jego idea zwycieży. (Potem uznaje się go za bohatera i za pioniera danej dyscypliny.)
Pomogłem... ;) to nacisnij POMÓGŁ :]

Awatar użytkownika

rockykon
Specjalista poziom 3 (min. 600)

Post napisał: rockykon » 09 lip 2007, 16:32

tez proponuje coś z tym zrobić, irytuje mnie to coraz bardziej, bo łatwiej się dowiedzieć gdzie kupić viagre, zamiast jakie wrzeciono zastosować

Awatar użytkownika

skoti
ELITA FORUM (min. 1000)
ELITA FORUM (min. 1000)

Post napisał: skoti » 09 lip 2007, 21:36

Ciekawe jest to ze zaczelo się to dziać od niedawna . Na początku roku nie pojawiały się takie rzeczy . Może dać jeszcze jakiemuś użytkowników forum który często tu zagląda , uprawnienia moderatora coby mogl kasować na bieżąco te posty ?

Awatar użytkownika

gmaro
Moderator
Lider FORUM (min. 2000)
Lider FORUM (min. 2000)
Posty w temacie: 2
Kontakt:

Post napisał: gmaro » 10 lip 2007, 14:39

skoti pisze:Może dać jeszcze jakiemuś użytkowników forum który często tu zagląda , uprawnienia moderatora coby mogl kasować na bieżąco te posty ?
no ostatnio też pisaliśmy o tej możliwości bo są tacy którzy są dość często na forum ;)
Czlowiek z ideą jest uważany za wariata - aż do czasu gdy jego idea zwycieży. (Potem uznaje się go za bohatera i za pioniera danej dyscypliny.)
Pomogłem... ;) to nacisnij POMÓGŁ :]

pukury
Lider FORUM (min. 2000)
Lider FORUM (min. 2000)

Post napisał: pukury » 10 lip 2007, 15:22

witam !! ja proponuję Kol. gmaro :lol: - jest znanym specjalistą od " spamu " :lol: - więc poradzi sobie niewątpliwie . a tak na poważnie - forum się rozrosło i chyba faktycznie przydało by się posiadać jeszcze jednego moderatora - mam nadzieję że kol. gmaro się nie obrazi . może napiszemy do admina jakąś petycję czy coś ( odezwę , apel , ) . krótko mówiąc - kol. gmaro na moderatora !! :lol: . pozdrawiam !!
Mane Tekel Fares

Awatar użytkownika

chaos
Administrator
Kontakt:

Post napisał: chaos » 10 lip 2007, 15:39

Witam

Faktycznie przyda się nowy moderator, szczególnie że Rchobby pisał że będzie miał mniej czasu na przeglądanie forum - więc będzie o jednego mniej.

Z tego powodu proszę o zgłaszanie swojej kandydatury :) na moderatora.

https://www.cnc.info.pl/topics16/konkur ... .htm#49848 tu znajduje się odpowiedni wątek wyborczy.
Akcesoria CNC - EBMiA.pl
Elementy Budowy Maszyn i Automatyki
www.ebmia.pl
MECHANIKA * AUTOMATYKA * PNEUMATYKA * NARZĘDZIA * BHP, CHEMIA * TWORZYWA SZTUCZNE

ODPOWIEDZ Poprzedni tematNastępny temat

Wróć do „Na luzie”