Witajcie
Poszukuje kogos kto mial okazje zakupowac na ali... cos tam serwa i ma jakies doswiadczenia ktorymi moglby sie podzielic. 400W Xinje mozna spokojnie nabyc za 1200-1600 zl ze sterownikiem co mnie dosc zacheca do eksperymentu z handlem miedzynarodowym.
Pozdrawiam
FDSA
Serwa AC z chin - czy ktos sprowadzal?
-
- Specjalista poziom 1 (min. 100)
- Posty w temacie: 1
Odświeżę kotleta, używa ktoś serva z Chin, ja palnuje kupić u Freda http://www.aliexpress.com/store/product ... 92877.html ten zestaw na wszystkie osie.
Przyznawać się kto zmaieśił ten filmik:
[youtube][/youtube]
Tak na poważnie niech ktoś sie wypowie, bo napewno ktoś ma
Przyznawać się kto zmaieśił ten filmik:
[youtube][/youtube]
Tak na poważnie niech ktoś sie wypowie, bo napewno ktoś ma

Zaczynam przygodę.
-
- Specjalista poziom 1 (min. 100)
- Posty w temacie: 1
witam
Próbowałem kilka "marek" chińskich napędów i generalnie wszystkie działają nieźle. Odnoszę wrażenie że wszystkie są produkowane na podobnej bazie bo konfiguracje a nawet instrukcje są podobne. I tak na własnej maszynie się okaże czy napęd pozwoli się poprawnie wystroić i czy frezowane koło będzie kołem czy elipsą.
Przy imporcie radzę zwrócić uwagę czy sprzedawca posiada wymagane deklaracje i certyfikaty np. CE. Bo mogą być kłopoty przy odprawie, a na pewno tego typu paczka wysłana spedycją tam trafi.
pzdr
Próbowałem kilka "marek" chińskich napędów i generalnie wszystkie działają nieźle. Odnoszę wrażenie że wszystkie są produkowane na podobnej bazie bo konfiguracje a nawet instrukcje są podobne. I tak na własnej maszynie się okaże czy napęd pozwoli się poprawnie wystroić i czy frezowane koło będzie kołem czy elipsą.
Przy imporcie radzę zwrócić uwagę czy sprzedawca posiada wymagane deklaracje i certyfikaty np. CE. Bo mogą być kłopoty przy odprawie, a na pewno tego typu paczka wysłana spedycją tam trafi.
pzdr