Też działam w dość niszowej branży, też postawiłem na niezgrywanie wielkiej firmy (posługuję się imieniem i nazwiskiem), też przechodziłem przez początkowy etap i dla mnie sprzedaż też jest najtrudniejszym elementem.
U mnie dobrze zadziałało zarejestrowanie domeny o brzmieniu jak nazwa podstawowego produktu - zwykle jestem na pierwszej pozycji wyszukiwarki pod tą frazą bez żadnych zabiegów.
Masz wolną domenę np. "miedzianedekoracje" - możesz spróbować ją wykorzystać i z niej przekierować na stronkę, którą tu pokazałeś lub pozostać tylko przy nowej. Łatwo zapamiętać, nie ma problemów z zapisem itd.
Poza tym, Google bardzo "lubi" blogi na blogspot.com. Moim zdaniem warto poświęcić odrobinę czasu na założenie i utrzymanie takiego bloga - bardzo ładnie się sam pozycjonuje, jeśli wybierzesz mu odpowiednią nazwę.
Nie używam fejsa (mam na niego alergię), ale to może się okazać najskuteczniejszym narzędziem.
Myślę, że bardziej się będzie opłacało siedzenie przy kompie niż jeżdżenie po mieście z kafelkami.
O architektach mam jak najgorsze zdanie, więc radziłbym uderzyć tylko do wybranych i raczej z ofertą na papierze niż w mailu.
No i więcej prawdomówności, bo każde małe kłamstewko będzie mocno bić w twój wizerunek

Aha, pisanie "My" (wielką literą) raczej jest źle odbierane i myślę, że lepiej wykazać się większą skromnością.
Masz tak zarówno na stronie www jak i w głoszeniu na Olx.