mc2kwacz pisze:Tak na marginesie, nie ma 100% miedzi a miedź elektrolityczna to też chyba nie jest?
Miedź jak najbardziej koroduje.
Pisanie takich rzeczy świadczy o braku powagi lub co gorsza wiedzy elementarnej.
Miedź ma też spory współczynnik temperaturowy rozszerzalności i namawianie do montowania tego w warunkach mocnego podgrzewania albo mrozu jest wciskaniem kitu. Nie wiem czy elastyczny klej cementowy wytrzyma. Raczej nie.
Kolejna rzecz - frikowy email firmowy to skrajny brak powagi. Co to za firma której nie stać nawet na utrzymanie domeny???
Zdecyduje się na język strony albo zrób 2 wersje. Nie miesza się języków na stronie.
i kiedy niby ta miedź skoroduje? za 300 czy 500lat?
jaka rozszerzalość dla takiego kafla na kuchennej ścianie? no bez jaj
klej wytrzyma, sprawdzone. kafle mają kształt korytka i to korytko wypełniane jest klejem, do tego fuga i będzie trzymać ściany póki ktoś nie podejdzie do tego z młotkiem.
co do emaila na gmail- tu nie chodzi o to czy mnie stać na domenę, bo takową i tak trzeba mieć. gmail jest wygodny, a ja nie musze zgrywać wielkiej firmy. nie wiem czy to będzie aż takim progiem w pozyskaniu klienta, ten gmail...
ps. 100% miedź , już zmieniłem, faktycznie bez sensu