Drukarka 3D proszkowa
-
Autor tematu - Sympatyk forum poziom 2 (min. 50)
- Posty w temacie: 6
drukarki 3D
Drogi Kolego Laserki
Wybacz, ale nie z każdym popijam cokolwiek by to było. Oceniając Cię na podstawie tego co piszesz na pewno nie zrobię tego z Tobą, i nie wszędzie.
To tyle
r
Wybacz, ale nie z każdym popijam cokolwiek by to było. Oceniając Cię na podstawie tego co piszesz na pewno nie zrobię tego z Tobą, i nie wszędzie.
To tyle
r
riat
Tagi:
-
- Lider FORUM (min. 2000)
- Posty w temacie: 5
- Kontakt:
-
- Specjalista poziom 2 (min. 300)
- Posty w temacie: 8
Re: drukarki 3D
Nikt cię do stołu nie zapraszał.riat pisze:Drogi Kolego Laserki
To tyle
r
Podle tego co piszesz o innych bez żadnej podstawy twoje miejsce jest pod stołem.
[ Dodano: 2015-06-02, 09:58 ]
No cóż, wiara z biznesem rzadko chodzą w parze.syntetyczny pisze:Kolego laserki, nikt po prostu nie wierzy, ze zapłacił za nie kolega 600 funtów. Wszędzie,gdzie są takie do kupienia, ceny raczej są 4cyfrowe i to w funtach.
Chciałem ci wrzucić na PW kopię rachunku na poprawienie humoru (a może popsucie?) ale wymogi tego forum są takie (600 pikseli) że staje się nieczytelny.
A teraz już nie mam czasu się z tym bawić.
Plotery laserowe, serwis, konstrukcje na zamówienie
-
- Lider FORUM (min. 2000)
- Posty w temacie: 5
- Kontakt:
lol, rachunek to mogę koledze wystawić na dowolną kwotę, a prawda jest taka, że te 600funtów to jest moim zdaniem pobożne życzenie. Gdzie się nie rozejrzeć to drukarki proszkowe są znaczenie powyżej 4tyś funtów. Nawet te na licytacjach, zaczynają się od 1tyś funtów i w zależności od wyposażenia kończą się nawet przy 10-15tyś. Więc moim zdaniem, coś kolega kręci, bo nie podał gdzie kupił, a zasłanianie się wielkością załączników, jest w dzisiejszych czasach dziecinadą.
-
- Specjalista poziom 3 (min. 600)
- Posty w temacie: 1
Drukarkę drukującą technologią spiekania proszku laserem maja chłopaki z krakowskiego Sand-Made
http://sandmade.pl/
Ja z kumplami za to klasyczną FDMkę (ale 4setne) zrobiliśmy
http://sandmade.pl/
Ja z kumplami za to klasyczną FDMkę (ale 4setne) zrobiliśmy

Śląsk - Nierdzewka, Alloy, Laser, Gięcie, Excel
-
- Specjalista poziom 2 (min. 300)
- Posty w temacie: 8
Nie chcesz wierzyć, nie musisz. Ani ty ani ten ociekający nienawiścią półgłówek z Wawy.syntetyczny pisze:lol, rachunek to mogę koledze wystawić na dowolną kwotę, a prawda jest taka, że te 600funtów to jest moim zdaniem pobożne życzenie. Gdzie się nie rozejrzeć to drukarki proszkowe są znaczenie powyżej 4tyś funtów. Nawet te na licytacjach, zaczynają się od 1tyś funtów i w zależności od wyposażenia kończą się nawet przy 10-15tyś. Więc moim zdaniem, coś kolega kręci, bo nie podał gdzie kupił, a zasłanianie się wielkością załączników, jest w dzisiejszych czasach dziecinadą.
Mam to bardzo głęboko.
Chcesz, to kupuj po naście tysięcy funtów. To twoja kasa, której i tak nie masz.
Mnie to wali.
A prawda jest taka że kupuje się tanio a sprzedaje drożej.
Ja od 20 lat żyję z tego że są tacy łosie na świecie, którzy nie potrafią dobrze kupić a chcą mieć.
I niech tak zostanie bo mam ochotę wymienić sobie jedną z zabawek na trochę większą

A przy okazji przypomnę ci że jak ten twój idol od budowy drukarki proszkowej pokazywał dawno temu swoje "dzieło",
które tak was zachwyciło to jako jedyny napisałem że zaczął od d... strony i nic z tego nie wyjdzie bo nie ogarnął podstaw.
Wtedy pieski na forum tak samo szczekały że jestem jakiś tam a jego pudełko jest mega.
I co?
I wielkie g....
Tak jak pisałem na budowie skrzynki się skończyło i żadna działająca drukarka nigdy z tego nie powstanie.
[ Dodano: 2015-06-02, 20:29 ]
Gratuluję poziomu.riat pisze:Nikt cię do stołu nie zapraszał.
Podle tego co piszesz o innych bez żadnej podstawy twoje miejsce jest pod stołem.
Hej laserki, spadaj głupi ćwoku
100% warszawka.
Biedny, niedouczony ale chamski jak pół Bródna.
Plotery laserowe, serwis, konstrukcje na zamówienie
-
- Specjalista poziom 1 (min. 100)
- Posty w temacie: 1
Banda półgłówków.
Nie mają kasy, nie mają wykształcenia, nie mają pomysłów więc domagają się od innych żeby im powiedzieć gdzie tanio kupić coś co dużo kosztuje.
A kiedy się nie udaje to zaczynają sypać inwektywami.
Mam nadzieję riat że będziesz budował tą drukarkę.
Długo i nieskutecznie. I może wydasz resztki kasy i świat się ciebie pozbędzie ku chwale selekcji naturalnej.
Nie mają kasy, nie mają wykształcenia, nie mają pomysłów więc domagają się od innych żeby im powiedzieć gdzie tanio kupić coś co dużo kosztuje.
A kiedy się nie udaje to zaczynają sypać inwektywami.
Mam nadzieję riat że będziesz budował tą drukarkę.
Długo i nieskutecznie. I może wydasz resztki kasy i świat się ciebie pozbędzie ku chwale selekcji naturalnej.