Jaka obrabiarka?

Problemy i ich rozwiązania przy obróbce metalu ręcznej jak i za pomocą CNC

krumpel
Czytelnik forum poziom 1 (min. 10)
Posty w temacie: 2
Kontakt:

FREZARKA

Post napisał: krumpel » 11 kwie 2015, 10:32

Witam! odsyłam na strone http://www.gaskom.com.pl/product_info.p ... cts_id=257 tutaj sa wszystkie wazne informacje. w razie pytan prosze o kontakt..

Tagi:

oprawcafotografii
Lider FORUM (min. 2000)
Lider FORUM (min. 2000)
Posty w temacie: 1

Re: FREZARKA

Post napisał: oprawcafotografii » 11 kwie 2015, 12:44

krumpel pisze:Witam! odsyłam na strone http://www.gaskom.com.pl/product_info.p ... cts_id=257 tutaj sa wszystkie wazne informacje. w razie pytan prosze o kontakt..
Czy na tej stronie nie ma zadnych informacji o produktach czy ja slepy jestem???

Jakies 3-osiowe male centrum czy cos...

q
„Największym wrogiem wolności jest najedzony niewolnik.”

krumpel
Posty w temacie: 2
Kontakt:

Jaka obrabiarka!

Post napisał: krumpel » 13 kwie 2015, 07:59

Witam ponownie. Cala oferta maszyn jaka posiadamy jest na stronie http://www.gaskom.com.pl/ a przesłalem Panu juz bezposrednia oferte na centrum cztreososiowe HASS.
W razie pytan prosze o kontakt bezposrednio do mnie pod adresem [email protected]

251mz
Moderator
Lider FORUM (min. 2000)
Lider FORUM (min. 2000)
Posty w temacie: 1

Post napisał: 251mz » 13 kwie 2015, 08:22

Robertas pisze:adiggg – z tym sprzętem z Tajwanu, to już mnie zbiłeś z tropu. Bo takie cudeńka to mi akurat wszyscy odradzają. Często słyszałem „tylko nie bierz jakiegoś chińczyka”.
Tajwan a chiny to 2 różne rzeczy...

dance1
Lider FORUM (min. 2000)
Lider FORUM (min. 2000)
Posty w temacie: 4

Post napisał: dance1 » 15 kwie 2015, 19:45

Robertas pisze:Widzę, że kolega jakoś wyjątkowo krytycznie nastawiony do tej firmy. I w sumie nie wiem, co o tym myśleć… Bo tak jak czytam inne wątki na forum o tym sprzęcie to raczej wszyscy pozytywnie wypowiadają się o maszynach Haasa. Nie wiem czy to kwestia złośliwości, czy o coś innego chodzi.
Na forum świat się nie kończy, można jeszcze poszukać opinii w firmach z tymi maszynami, w sieci, tam ich nie brakuje.
Zresztą sam maszynę poleciłem w 1 poście, problem z czytaniem? Nie dopisywać historii gdzie jej nie ma.
I don't like principles, I prefer prejudices

Autor tematu
Robertas
Nowy użytkownik, używaj wyszukiwarki
Nowy użytkownik, używaj wyszukiwarki
Posty w temacie: 6

Post napisał: Robertas » 27 maja 2015, 21:57

Tajwan a chiny to 2 różne rzeczy...
Może faktycznie za bardzo uogólniłem... Ale jednak maszyn z azji trochę się obawiam. Chociaż im też ostatnio trochę się przyglądam ;)
251mz pisze:Na forum świat się nie kończy, można jeszcze poszukać opinii w firmach z tymi maszynami, w sieci, tam ich nie brakuje.
Zresztą sam maszynę poleciłem w 1 poście, problem z czytaniem? Nie dopisywać historii gdzie jej nie ma.
Szanuję każdą opinię, dlatego właśnie też szukam porady na forum, bo tutaj wiele różnych doświadczeń można spotkać... I przyznaję się bez bicia, że Twojego polecenia się nie doszukałem. Stąd moje wcześniejsze stwierdzenie. Ale skoro polecasz, to tym lepiej ;)

ODPOWIEDZ Poprzedni tematNastępny temat

Wróć do „Obróbka metali”