Jaka obrabiarka?
-
- Lider FORUM (min. 2000)
- Posty w temacie: 1
Re: FREZARKA
Czy na tej stronie nie ma zadnych informacji o produktach czy ja slepy jestem???krumpel pisze:Witam! odsyłam na strone http://www.gaskom.com.pl/product_info.p ... cts_id=257 tutaj sa wszystkie wazne informacje. w razie pytan prosze o kontakt..
Jakies 3-osiowe male centrum czy cos...
q
„Największym wrogiem wolności jest najedzony niewolnik.”
-
- Czytelnik forum poziom 1 (min. 10)
- Posty w temacie: 2
- Kontakt:
Jaka obrabiarka!
Witam ponownie. Cala oferta maszyn jaka posiadamy jest na stronie http://www.gaskom.com.pl/ a przesłalem Panu juz bezposrednia oferte na centrum cztreososiowe HASS.
W razie pytan prosze o kontakt bezposrednio do mnie pod adresem [email protected]
W razie pytan prosze o kontakt bezposrednio do mnie pod adresem [email protected]
-
- Lider FORUM (min. 2000)
- Posty w temacie: 4
Na forum świat się nie kończy, można jeszcze poszukać opinii w firmach z tymi maszynami, w sieci, tam ich nie brakuje.Robertas pisze:Widzę, że kolega jakoś wyjątkowo krytycznie nastawiony do tej firmy. I w sumie nie wiem, co o tym myśleć… Bo tak jak czytam inne wątki na forum o tym sprzęcie to raczej wszyscy pozytywnie wypowiadają się o maszynach Haasa. Nie wiem czy to kwestia złośliwości, czy o coś innego chodzi.
Zresztą sam maszynę poleciłem w 1 poście, problem z czytaniem? Nie dopisywać historii gdzie jej nie ma.
I don't like principles, I prefer prejudices
-
Autor tematu - Nowy użytkownik, używaj wyszukiwarki
- Posty w temacie: 6
Może faktycznie za bardzo uogólniłem... Ale jednak maszyn z azji trochę się obawiam. Chociaż im też ostatnio trochę się przyglądamTajwan a chiny to 2 różne rzeczy...

Szanuję każdą opinię, dlatego właśnie też szukam porady na forum, bo tutaj wiele różnych doświadczeń można spotkać... I przyznaję się bez bicia, że Twojego polecenia się nie doszukałem. Stąd moje wcześniejsze stwierdzenie. Ale skoro polecasz, to tym lepiej251mz pisze:Na forum świat się nie kończy, można jeszcze poszukać opinii w firmach z tymi maszynami, w sieci, tam ich nie brakuje.
Zresztą sam maszynę poleciłem w 1 poście, problem z czytaniem? Nie dopisywać historii gdzie jej nie ma.