AutoCad - Wstęp do pracy z programem
-
Autor tematu - Znawca tematu (min. 80)
- Posty w temacie: 3
AutoCad - Wstęp do pracy z programem
Widząc zainteresowanie programem AutoCad, oraz liczne pytania o instrukcje obsługi do tego programu zamieszczam prosty e-book.
Dla wszystkich nie zaznajomionych z programem, a chcących pracować w AutoCadzie, zamieszczam link, który wg mnie wyjaśnia pewne sprawy, uczy od podstaw jak projektować itd. jest dla początkujących, zapraszam do ściągania
http://www.it.ukw.edu.pl/jankowski/AutoCAD_wstep.pdf
Dla wszystkich nie zaznajomionych z programem, a chcących pracować w AutoCadzie, zamieszczam link, który wg mnie wyjaśnia pewne sprawy, uczy od podstaw jak projektować itd. jest dla początkujących, zapraszam do ściągania
http://www.it.ukw.edu.pl/jankowski/AutoCAD_wstep.pdf
Tagi:
-
Autor tematu - Znawca tematu (min. 80)
- Posty w temacie: 3
Ja podałem w wersji odf żeby było łatwiej chociaż wydrukować, wiem z autopsji, że lepiej sie korzysta z wersji drukowanej jak online podczas nauki autoCada. Ciągłe otwieranie okien minimalizowanie, to może sprawić dość dużo kłopotu.
Polecam ten kurs, ponieważ jest dość prosto napisany, można się wszystkiego od podstaw nauczyć, w dość krótkim czasie. Polecam jeszcze raz, życzę miłej lektury
Polecam ten kurs, ponieważ jest dość prosto napisany, można się wszystkiego od podstaw nauczyć, w dość krótkim czasie. Polecam jeszcze raz, życzę miłej lektury

-
- Nowy użytkownik, używaj wyszukiwarki
- Posty w temacie: 1
Jeżeli ktoś dalej jest zainteresowany tematem to kursy z podstaw oraz elementy zaawansowane można znaleźć na stronce mepi.pl
Szkolenie AutoCAD 2D: Pełny Kurs AutoCAD 2D
Szkolenie AutoCAD 3D: Pełny kurs AutoCAD 3D
Szkolenie AutoCAD 2D: Pełny Kurs AutoCAD 2D
Szkolenie AutoCAD 3D: Pełny kurs AutoCAD 3D