co kto kupuje to jego sprawa.
ale ...
ta maszyna chyba nie ma CE i nie wolno jej eksploatować na terenie UE.
Klient z czech , reklamował ja i przysłali mu nowe znaczki CE bo po rozmowie okazało się że chińczyki wykorzystują niewiedzę przedsiębiorców z UE który myślą że CE to CE. Ale ważne jest jak jest zrobiony CE ( nadruk ) bo określają jego kształt dyrektywy i przepisy a często chinczyk literkę E minimalnie przerabia , to znaczy skraca w literce E środkową literkę. Ktoś patrzy , jest CE , jest więc git. Wszystko gra.
A oni ( chinczyki ) to tłumaczą po jakiejś "wpadce" że CE to Chinese Exports
Wypalarka plazmowa & FASTCAM
-
Autor tematu - Czytelnik forum poziom 2 (min. 20)
- Posty w temacie: 7
Tzn, że nic nie znajdziesz pod ten sterownik ?cnccad pisze:co kto kupuje to jego sprawa.
ale ...
ta maszyna chyba nie ma CE i nie wolno jej eksploatować na terenie UE.
Klient z czech , reklamował ja i przysłali mu nowe znaczki CE bo po rozmowie okazało się że chińczyki wykorzystują niewiedzę przedsiębiorców z UE który myślą że CE to CE. Ale ważne jest jak jest zrobiony CE ( nadruk ) bo określają jego kształt dyrektywy i przepisy a często chinczyk literkę E minimalnie przerabia , to znaczy skraca w literce E środkową literkę. Ktoś patrzy , jest CE , jest więc git. Wszystko gra.
A oni ( chinczyki ) to tłumaczą po jakiejś "wpadce" że CE to Chinese Exports

Oczywiście wszystko jest do ugadania

-
- Lider FORUM (min. 2000)
- Posty w temacie: 5
- Kontakt:
mozna pobrać ze strony producenta lub
http://www.cnccad.pl/do-pobrania.html
jutro w południe wyłączę link.
http://www.cnccad.pl/do-pobrania.html
jutro w południe wyłączę link.
Pozdrawiam robaczki kolorowe :)
-
- Nowy użytkownik, używaj wyszukiwarki
- Posty w temacie: 1
Re: Wypalarka plazmowa & FASTCAM
Ja nie wiem czy dobrze kupiłem... Tutorialne na YT mają 10 lat, ten wątek też ma 10 lat, czy tego FastCama to się jeszcze używa?
Kupiłem maszynę i teraz muszę się nauczyć FastCama, ale nie idzie mi to zupełnie. Potrzebuje prawdziwej lekcji, może godziny, może dwóch z kimś kto mi wytłumaczy wszystko. Czy podjąłby się ktoś udzielenia lekcji?
Kupiłem maszynę i teraz muszę się nauczyć FastCama, ale nie idzie mi to zupełnie. Potrzebuje prawdziwej lekcji, może godziny, może dwóch z kimś kto mi wytłumaczy wszystko. Czy podjąłby się ktoś udzielenia lekcji?