Przegięcie!
-
- ELITA FORUM (min. 1000)
- Posty w temacie: 3
do kostner
kiedy napisalem ze mysle o wniosku o punkcik karny dla piracika w watku tool poznan, to piracik bluzgal nadal bez opamietania, pomimo tego ze dzien wczesniej otrzymal juz drugi karny punkcic na swoje konto za bluzganie. tym sposobem pokazal ze olewa wszystkich wlacznie z modelatorami. jest to czlowiek dorosly i powiniem odpowiadac za to co robi. dostal to na co sam dobrze sobie zasluzyl, a teraz odstawia jakies pajacowanie i probuje siac zament bo na dyskusje z argumentami to poprostu go nie stac.
kiedy napisalem ze mysle o wniosku o punkcik karny dla piracika w watku tool poznan, to piracik bluzgal nadal bez opamietania, pomimo tego ze dzien wczesniej otrzymal juz drugi karny punkcic na swoje konto za bluzganie. tym sposobem pokazal ze olewa wszystkich wlacznie z modelatorami. jest to czlowiek dorosly i powiniem odpowiadac za to co robi. dostal to na co sam dobrze sobie zasluzyl, a teraz odstawia jakies pajacowanie i probuje siac zament bo na dyskusje z argumentami to poprostu go nie stac.
POZDRAWIAM
-
-
- Posty w temacie: 6
- Kontakt:
dla mnie to juz szczyt zaklamania. twoj kolega piracik wszczal ta klotnie (i nie tylko ta) i zostal za nia slusznie ukarany na wniosek paru osob. nazywa sie to demokracja.kostner pisze:Bluzgal bo wszyscy na niego bluzgali.
bo "dzikus i cala reszta" nie wszczynali klotni, tylko gasili tego (w mniej lub bardziej elokwentny sposob) , ktory ta klotnie zaczalkostner pisze: On dostal 2 punkcik karny a Dzikus jak i cala reszta nie dostal.
zgadzam sie, ze z forum wygnalo go jego wlasne chamstwo, ale kumoterstwo (jego z toba i jednym z moderatorow) w tym nie przeszkodzilo. no i oczywiscie stwierdzam, ze w pelni na to zasluzyl i to juz dawno. zreszta jego zachowanie pod nowym nickiem (juz zablokowanym) nie pozostawia cienia watpliwosci z kim milismy do czynienia - niktorzy rozgryzli jego nieskomplikowana osobowosc w pare dni po przylaczeniu sie do forum, innym zajelo to zdecydowanie zbyt duzo czasu. jeszcze inni do konca, wbrew faktom beda klamac, ze koles byl w porzadku.kostner pisze: Szkoda mi chlopaka bo wiedze ma a wygnalo go z forum chamstwo i kumoterstwo. Nie zasluzyl na to.
to by bylo na tyle, "kolego" kostner. duzo zdrowia zycze

Ostatnio zmieniony 25 cze 2007, 00:53 przez DZIKUS, łącznie zmieniany 1 raz.
-mamo, czy jestem Twoją małą księżniczką?
-nie, nie jesteś synu
-nie, nie jesteś synu
-
-
- Moderator
-
Lider FORUM (min. 2000)
- Kontakt:
cokolwiek ma to znaczyć , to Ja i pewnie wielu z tego fora się przyzwyczaiło już ..DZIKUS pisze:na jednym z forow rowerowych uzywam jej ponad dwa lata i sie do niej bardzo przyzwyczailem
Czlowiek z ideą jest uważany za wariata - aż do czasu gdy jego idea zwycieży. (Potem uznaje się go za bohatera i za pioniera danej dyscypliny.)
Pomogłem...
to nacisnij POMÓGŁ :]
Pomogłem...