Przegięcie!
-
Autor tematu - Specjalista poziom 1 (min. 100)
- Posty w temacie: 1
Przegięcie!
Zwracam sie z prośbą do administratora/moderatora aby podioł odpowiednie działania prawne wobec użytkownika "DZIKUS." to co wyprawia ta osoba na forum przekracza wszelkie granice dobrego smaku.
-
- ELITA FORUM (min. 1000)
- Posty w temacie: 6
- Kontakt:
niestety, ale koles sie juz zdazyl pochwalic, ze ma zmienne IP wiec jego pozbycie sie troche potrwa. mozna mu blokowac kolejne konta do chwili, gdy zrobi z nim porzadek jego dostawca internetu.
jesli sie ktos nie domyslil, to pod nickiem DZIKUS. (z kropka) wystepuje uzytkownik Piracik zbanowany przez wlasciciela serwisu pare dni temu
jesli sie ktos nie domyslil, to pod nickiem DZIKUS. (z kropka) wystepuje uzytkownik Piracik zbanowany przez wlasciciela serwisu pare dni temu
-mamo, czy jestem Twoją małą księżniczką?
-nie, nie jesteś synu
-nie, nie jesteś synu
-
- Posty w temacie: 2
- Kontakt:
-
- Kontakt:
ANO, nie ma to jak dobry DZIKUS 

https://www.instagram.com/cncworkshop.pl/
Obróbka CNC - frezowanie & toczenie
Obróbka CNC - frezowanie & toczenie
-
- Specjalista poziom 2 (min. 300)
- Posty w temacie: 2
- Kontakt:
hehe tez jestem za Dzikim , konkretny facet:))))))
Nauczycielem wszystkiego jest praktyka.
www.galerianastrojow.pl
www.galerianastrojow.pl
-
- Moderator
-
ELITA FORUM (min. 1000)
- Kontakt:
Tak tylko teraz mamy dwóch "DZIKICH"
a dokładniej
DZIKUS kontra DZIKUS.
a dokładniej
DZIKUS kontra DZIKUS.
... z poważaniem ....pozdrawiam --- Doceń to że, poświęciłem Ci trochę czasu !!! wciśnij "pomógł" to nic nie kosztuje
---
Moja pierwsza i druga maszynka a trzecia w fazie testu http://www.cnc.info.pl/viewtopic.php?t=2281

Moja pierwsza i druga maszynka a trzecia w fazie testu http://www.cnc.info.pl/viewtopic.php?t=2281
-
- Posty w temacie: 3
Niestety nie popieram waszego entuzjazmu. Nie znam Piracika osobiscie ale gwoli sprawiedliwosci jezeli on dostal bana to prawdziwy Dzikus powinien tez dostac. Zachowywali sie w podobny sposoob tyle ze - moim zdaniem - Dzikus prowokowal klotnie, Piracik sie bronil - i w koncowym efekcie uzywali podobnego slownictwa i sposobu zachowania. Suma sumarum Piracik wniosl jednak wiecej wiedzy na to forum niz Dzikus - moje zdanie.
Jeżeli prąd nas nie zabije to nas napewno nie wzmocni 

-
- Posty w temacie: 6
- Kontakt:
przeczytaj watek o targach machtool to zobaczysz kto wszczal klotnie i kto ja kontynuowal pomimo udizelnia pierwszego ostrzenia. przeczytaj co ten koles wyprawia pod swoim nowym nickiem. a co do "wnoszenia czegos na forum" to sprawdz za co dostalem punkty "pomogl" (na dzien dzisiejszy 27, czyli znacznie wiecej niz ty i twoj kolega piracik). od dawna wyraznie trzymasz strone tego typa (podobnie jak moderator rchobby, ktory na jego zyczenie wlepil mi moje punkty karne) i twoje zdanie nie jest obiektywne.kostner pisze:Niestety nie popieram waszego entuzjazmu. Nie znam Piracika osobiscie ale gwoli sprawiedliwosci jezeli on dostal bana to prawdziwy Dzikus powinien tez dostac. Zachowywali sie w podobny sposoob tyle ze - moim zdaniem - Dzikus prowokowal klotnie, Piracik sie bronil - i w koncowym efekcie uzywali podobnego slownictwa i sposobu zachowania. Suma sumarum Piracik wniosl jednak wiecej wiedzy na to forum niz Dzikus - moje zdanie.
nara.
-mamo, czy jestem Twoją małą księżniczką?
-nie, nie jesteś synu
-nie, nie jesteś synu