ploter 2000x1000x200
-
- ELITA FORUM (min. 1000)
- Posty w temacie: 9
Ehh. Ja jestem zdania Leoo. Maszyne trzeba testowac w extremalych warunkach - jezeli je wyrzyma to wszystko inne to pikus. Pamietaj ze on ma na siebie zarabiac i testy konika albo prostokata albo jednorazowe przemierzenie po przekatnje nie jest miarodajne. Zamontuj czujnik pusc ja na cala noc po przekatnej i jezeli rano dalej bedziesz mial taki sam blad na zegarku to wtedy mozesz mowic ze maszyna ma taki a taki blad. Nie booj sie jej testowac - no chyba ze cos przed nami ukrywasz. Pamietaj ze w sierpniu Cie odwiedzam wiec szykuj jakas sztuke na testy - ja przywioze browar 

Jeżeli prąd nas nie zabije to nas napewno nie wzmocni 

Tagi:
-
- Moderator
-
Lider FORUM (min. 2000)
- Posty w temacie: 16
- Kontakt:
garaż ma w miarę duży a my mało uciążliwiwebserver pisze:No kto wie tylko trzeba by najpierw spytac czy nasz nie odszczelijak zwalimy mu sie na glowe naraz

Czlowiek z ideą jest uważany za wariata - aż do czasu gdy jego idea zwycieży. (Potem uznaje się go za bohatera i za pioniera danej dyscypliny.)
Pomogłem...
to nacisnij POMÓGŁ :]
Pomogłem...

-
- ELITA FORUM (min. 1000)
- Posty w temacie: 4
- Kontakt:
Ja musze zawieść jedną maszynkę do serwisu do Wrocławia i tam zostanie na cały dzień, więc nie mam co zrobić z wolnym czasem i również chętnie bym do Bartussa zajechał bo już daleko nie będzie 

https://www.instagram.com/cncworkshop.pl/
Obróbka CNC - frezowanie & toczenie
Obróbka CNC - frezowanie & toczenie
-
- Moderator
-
Lider FORUM (min. 2000)
- Posty w temacie: 16
- Kontakt:
ja kończę urlop 19 sierpnia więc po urlopie mi pasujeAle na spontaniczny zlot jak najbardziej sie pisze. Ja bede w Polsce w polowie sierpnia.

Czlowiek z ideą jest uważany za wariata - aż do czasu gdy jego idea zwycieży. (Potem uznaje się go za bohatera i za pioniera danej dyscypliny.)
Pomogłem...
to nacisnij POMÓGŁ :]
Pomogłem...