- kłusownika który wpierdzielił blisko 300 000 marek w piramidę finansową którą organizował współpracownik służb specjalnych
bo :
- gdyby to była jego kasa to może z tym robić co chce - jego brocha
ale czy tłumaczenie że ,,pożyczył " jest wystarczające ?
zapłacił podatek od pożyczki ?
rodzi się tez pytanie ( BO KASA ZOSTAŁA ,,ZNIKNIETA" ) A WIEC PYTANIE SIE KUŹWA RODZI : czy służby które dostały te kasę nie powinny być ,,wdzięczne " i czy są wdzięczne ?
czy chce żeby służby specjalne były wdzięczne niby niezależnemu prezydentowi ,,wszystkich polaków" ?
ktoś zna odpowiedz?
no i czy aż taki NAIWNIAK ze wchodzi w piramidy finansowe , ma być prezydentem mojego kraju ? mimo ze to ch** , du** i kamieni kupa ? ( jak twierdzi jeden z ważniejszych w tym kraju )
Chcę żeby prezydent mojego kraju miał tak zwane jaja
a czy człowiek który sam się okaleczył i obciął te jaja jest właściwym kandydatem na to stanowisko ? ( okaleczył się na własne życzenie bo już nie wiedział czy chce być dalej facetem , a jak mu ODECHCE SIĘ być prezydentem ? to co ? )
Czy właściwym kandydatem jest człowiek któRy , JAK TWIERDZIŁA JEGO ŻONA , orżnął ja na kasie a podobnie i państwo , wywożąc kasę na ,,cyklady " czy do innego raju ?
mam wierzyć że skoro żona czuła się oszukana to czy NAS WSZYSTKICH NIE ORŻNIE ?
Jeśli ktoś ma wrzód na du*** , to może go hodować i cierpieć , może go leczyć i czekać aż sam zniknie , ale może iść do chirurga i ostrym skalpelem odciąć się od wrzoda na du***.
Każdy sam musi zdecydować czy jest wołem i da się strzelać mu w rogi czy podejmie ryzykowną zabawę z brzytwą i nie będzie czekał kolejne pokolenie a oni będą go doić ( jeśli woła można w ogóle doić )
po co tak daleko ?pukury pisze:witam.
było sobie NRD i RFN .
.
Była sobie ,,prywatna " firma Polandia a w niej spółeczka Orelen W całym pierwszym półroczu 2014 r. spółka miała 5,13 mld zł skonsolidowanej straty netto z 58 mln zł straty rok wcześniej, przy przychodach ze sprzedaży w wysokości 52,7 mld zł w porównaniu z 55,7 mld zł rok wcześniej.
Wmawia się nam wolny rynek a ilu małych przedsiębiorców musi pracować zeby wyrównać straty orlenu ?
niby spólka giełdowa a czyim kolegą trzeba być zeby dostac się tam na prezesa ?
27,52 procent akcji należy do Skarbu Państwa, to kto decyduje o obsadzie krzesełek ?
To ma być wolny rynek ?
to jest parakapilalizma a nie wolny rynek.