Czaszka
-
- Lider FORUM (min. 2000)
- Posty w temacie: 12
Jest i DXF .
Nie chciało mi sie tego układać trzeba po swojemu do maszynki zrobić.
Nie chciało mi sie tego układać trzeba po swojemu do maszynki zrobić.
- Załączniki
-
- czacha.dxf
- Czaszka dwa przekroje pion i poziom
- (5.11 MiB) Pobrany 541 razy
-
Autor tematu - Specjalista poziom 2 (min. 300)
- Posty w temacie: 11
Dzisiaj próbowałem zawalczyć i niestety poległem (właściwie to nie ja) poszczególne elementy składają się można powiedzieć z samych węzłów wczytanie plików do programu (aspire) powoduje zamulenie totalne a próba nestingu po 1h kończy się wywaleniem błędu.
Czy ktoś mógłby zredukować liczbę węzłów czytałem że corel ma taką opcję niestety nie dysponuję.
Czy ktoś mógłby zredukować liczbę węzłów czytałem że corel ma taką opcję niestety nie dysponuję.
-
Ściągnąłem jakieś demo Corela, faktycznie program potrafi zredukować liczbę węzłów ale ... tylko dla siebie
próba wyeksportowania do dxf kończy się dodaniem 1000 węzłów do każdego obiektu. Jest to najprawdopodobniej błąd oprogramowania konwertera ponieważ wyeksportowanie do EPS powiodło się. Wyciąłem dzisiaj wszystkie elementy i zostaje zabawa z poklejeniem.

-
Tutaj pliczki do t-rex'a
Zastanawiam się z czego zrobić tym razem głowę, tektura falista za wdzięczna nie jest, jednocześnie chciałbym aby materiał był bardzo tani jak tektura, potrzebne tym razem coś o grubości 6mm.
Może ktoś ma jakiś pomysł ?
Zastanawiam się z czego zrobić tym razem głowę, tektura falista za wdzięczna nie jest, jednocześnie chciałbym aby materiał był bardzo tani jak tektura, potrzebne tym razem coś o grubości 6mm.
Może ktoś ma jakiś pomysł ?
- Załączniki
-
- trex-head-layered-model.zip
- (635.37 KiB) Pobrany 291 razy