Dziękuję Wam bardzo za rozkręcenie tematu,nie spodziewałem się, że aż tyle osób będzie chciało mnie wesprzeć w planowaniu swojego nazwijmy to rozwoju:-) Nie martwcie się,nie zapomniałem o tym forum bo po coś go szukałem a ambicją mi nie odpuści gdyż CNC jest dla mnie tematem dla którego mam respekt i dla każdej osoby która posiada już jakąś wiedzę w tym temacie. Teraz możliwie szykuje mi się wyjazd do DE,na budowę co prawda ale będę mógł zarobić trochę pieniędzy na jakiekolwiek szkolenie w kierunku CNC,być może zrobię tam jakiś kurs. Wasze odpowiedzi bardzo mi pomogły i w jakiś sposób już nakierowały za co się zabierać na wstępie. Dziękuję raz jeszcze.
PS.
Jest ktoś z okolic Żywca,Bielska-Białej tutaj z forum aby się spotkać oczywiście jeżeli nie sprawiło by to jakiegokolwiek problemu. Spotkanie po prostu na lajcie,poznać się pogadać,wymienić doświadczenia tzn.ktoś będzie wymieniał ja będę grzecznie sluchał:-D. Jeśli tak to jakieś ustalenia tutaj w temacie. Dziękuję bardzo raz jeszcze za poświęcony czas i życzę dobrej nocy. Pozdrawiam