Chodzą słuchy ,że juz nie długo każdy przedsiębiorca będzie płacił ekstra abonament
za to ,że otrzyma możliwość odbierania nadawanego sygnału radiowo telewizyjnego.
Oczywiście nie będzie istotne to czy ma odbiornik czy nie - najważniejsze jest że każdy ma łaskawie nadaną możliwość odbioru.
Pewnie wielu z Was postawi sobie teraz telewizor przy frezarce czy tokarce i skorzysta z możliwości oglądania programów nadawanych z misją czy jak to ci idioci sobie tam tłumaczą.
Ja nie ukrywam radości że będe mógł dofinansować takie programiki jak ten debilizm z mlynarska zamiast wieczorynki albo rolnik szuka zony. Najlepiej jak zrobia frezer/tokarz szuka zony. Będę oglądać z wywalony jęzorem jak swojej lubej prezentuje zawiłości zawodu.
A tak przy okazji dzisiaj wpadł mi taki kwiatek - cytuję ze strony onet
"Począwszy od sezonu 2016/2017 przez kolejne pięć lat Eurosport będzie pokazywał na wyłączność w naszym kraju zawody zimowego Pucharu Świata, odbywające się pod egidą Międzynarodowej Federacji Narciarskiej (FIS)."
Tak że ten yyyyyy ... to za***iście. Dobrze ze nie jestem kibicem skoków. Ale zaplace TVP za młynarską i rolnika