brałem do czasu jak zobaczyłem na szkoleniu jak te maszyny pracują - fakt, że to była frezarka a nie centrum, ale pomijając ten fakt, jak zobaczyłem, że maszyna frezując aluminium cała się trzęsie to robiliśmy wszystko, żeby się od niej wycofać i całe szczęście Haas niedotrzymał terminu dostawy, co było pretekstem do naszej rezygnacji.Damien 328 pisze: Czyli Haasa także brałeś pod uwagę?
Druga sprawa to sterowanie - HH opanujesz w 2 dni na poziomie takim, że będziesz na niej robił latami, w Haas już tak łatwo nie jest, znam firmy, które wywalały sterowanie Haasa i wstawiały Mach3, bo był bardziej przyjazny użytkownikowi i łatwiejszy w opanowaniu.
Bez problemu. A jak będziesz chciał coś po gwarancji naprawiać to z chłopakami z serwisu bardzo łatwo idzie się dogadaćDamien 328 pisze:Jak wygląda sprawa serwisu Avii, bez problemu?

AHA - tak gwoli ścisłości - nie jestem ani nie byłem przedstawicielem/sprzedawcą firmy AVIA, opinie które napisałem są z racji zadowolenia z pracy na maszynie od nich. Tak jak pisałem wcześniej - jakbym miał kupić drugi raz, czy nową numeryczną frezarkę to nadal byłaby to AVIA, gdyż jest po prostu bezproblemowa i dobra.