Mach3 brak połączenia z frezarką
-
Autor tematu - Nowy użytkownik, używaj wyszukiwarki
- Posty w temacie: 2
Mach3 brak połączenia z frezarką
Witam wszystkich użytkowników. Wczoraj przy uruchomieniu Macha( dodam iz do tej pory działał własciwie, bo został zainstalowany przez producenta mojego plotera) wyskoczył komunikat o licencji, następnie o porcie sterowania bo wykryło wiecej niż jeden, a następnie program przechodził do ''panelu sterowania'' z tym, że wyświetlał się biały ekran. Po kilku próbach postanowiłem przeinstalować Macha i dopiero teraz napotkałem prawdziwe problemy. Po instalacji i wykonaniu wszystkich kroków,które dostałem od producenta( czyli skopiowanie licencji itd), frezarka w ogóle nie reaguje na polecenia z laptopa. Przy uruchomieniu Macha wyskakuje komunikat CSMIO_IP_M_plugin.dll - Defective Plugin Found..ignoreing.... Nie wiem czy muszę teraz od nowa robić konfigurację czy?..... tak naprawdę to nie wiem od czego mam zacząć :/
Tagi:
-
- ELITA FORUM (min. 1000)
- Posty w temacie: 1
- Kontakt:
update firewallu w cs i do nowej wersji wszystko
sprawdzić połączenie
sprawdzić czy został usuniety driver
sprawdzić połączenie
sprawdzić czy został usuniety driver
[b]MACH3 cnc[/b]Tworzenie Makr do palników magazynków THC OHC inne[b]EKRANY dla firm producentów maszyn[/b] Budowa sprzedaż wypalarki plazma gaz obrotnice Elektrodrążarki Frezarki Tokarki Giętarki3D inne wg zlecenia 888 708 196 Tomek Komor [email protected]
-
Autor tematu - Nowy użytkownik, używaj wyszukiwarki
- Posty w temacie: 2
-
- Specjalista poziom 3 (min. 600)
- Posty w temacie: 1
Kolego na stronie CS-lab w dziale pobierania jest jak by napisane że do poprawnego działania pluginu jest potrzebny NetFramework 3.5.
Jak go nie będzie w systemie to będziesz miał komunikat taki jak pokazałeś.
A takie pytano , czy zrobiłeś sobie kopie zapasową Mach3 gdy on był jeszcze sprawny ?
Jeśli nie to tym razem na pewno zrobisz
.
Jak go nie będzie w systemie to będziesz miał komunikat taki jak pokazałeś.
A takie pytano , czy zrobiłeś sobie kopie zapasową Mach3 gdy on był jeszcze sprawny ?
Jeśli nie to tym razem na pewno zrobisz

Mach3 + CSMIO =