[youtube][/youtube]
Ciekawostki filmowe...
-
clubber84
- ELITA FORUM (min. 1000)

- Posty w temacie: 35
Z ciekawostek poza forumowych przedstawię materiał filmowy Tomasza Kopyra:
[youtube][/youtube]
I teraz zapraszam do dyskusji oraz do podzielenia się, jak to w waszej miejscowości jest ze spożywaniem alkoholu w miejscach publicznych.
Ja może zacznę:
- w Poznaniu spożywanie alkoholu w miejscach publicznych (poza do tego celu wyznaczonymi) jest zakazane wszędzie w granicach miasta i gminy Poznań.
[youtube][/youtube]
I teraz zapraszam do dyskusji oraz do podzielenia się, jak to w waszej miejscowości jest ze spożywaniem alkoholu w miejscach publicznych.
Ja może zacznę:
- w Poznaniu spożywanie alkoholu w miejscach publicznych (poza do tego celu wyznaczonymi) jest zakazane wszędzie w granicach miasta i gminy Poznań.
-
skrzat
- Specjalista poziom 3 (min. 600)

- Posty w temacie: 43
Cieszy mnie to, że i na tym forum jest ktoś kto się interesuje piwowarstwem i piwem
Jestem liberałem i tego typu ograniczenia mnie zwyczajnie wkurzają, ale z drugiej strony poczucie estetyki miejsca publicznego też ma swoją role.
smouki, obejrzyj sobie kilka innych filmików Kopyra. On nie mówi o tych którzy chcą za murkiem cichaczem się nabombać, tylko o kulturze picia piwa której w Polsce nie ma. We Włoszech normalnym jest, że przed restauracją stoi grupka ludzi z kieliszkami wina, żywiołowo ze sobą dyskutując. W Polsce dostałbyś za to mandat.
smouki, obejrzyj sobie kilka innych filmików Kopyra. On nie mówi o tych którzy chcą za murkiem cichaczem się nabombać, tylko o kulturze picia piwa której w Polsce nie ma. We Włoszech normalnym jest, że przed restauracją stoi grupka ludzi z kieliszkami wina, żywiołowo ze sobą dyskutując. W Polsce dostałbyś za to mandat.
Choć nie jestem detektywem, zawsze znajdę budkę z piwem!
-
k-m-r1
- ELITA FORUM (min. 1000)

- Posty w temacie: 82
- Kontakt:
Polska to państwo katolickie
Wiara miesza sie z rządzącymi nie raz tego doświadczyliśmy
a najlepszy przykład to nie alkohol który można by pić kulturalnie a problem z aborcją gdzie osoby nie mające zielonego pojęcia o ludzkich problemach mówią co mają robić jeśli ktoś chodziła nauki przedmałżeńskie to słyszał o kalendarzyku ...
Ja zawsze uśmiecham sie gdy wypływa kolejna afera kościelna czy coś nowego z WIEJSKIEJ podsłuchali i teraz będzie przewrót w sejmie.Polityka to temat rzeka Państwo demokratyczne i nie każdemu wszystko odpowiada ale mieszanie polityki z kościołem żle sie kończy
Proponuje w tym temacie nie poruszać tego wątku i posty przenieśc do bardziej zacnego tematu nie śmiecąc tu
[ Dodano: 2014-10-04, 08:41 ]
[ Dodano: 2014-10-04, 08:43 ]
[ Dodano: 2014-10-04, 08:47 ]
jeśłi ktoś zerkał na strony pokazujące lecące samoloty to łątwo dostrzegamy Polske i Niemcy oraz granice miedzy EUROPĄ a europą
[ Dodano: 2014-10-04, 08:48 ]
aha +18 :d
Wiara miesza sie z rządzącymi nie raz tego doświadczyliśmy
a najlepszy przykład to nie alkohol który można by pić kulturalnie a problem z aborcją gdzie osoby nie mające zielonego pojęcia o ludzkich problemach mówią co mają robić jeśli ktoś chodziła nauki przedmałżeńskie to słyszał o kalendarzyku ...
Ja zawsze uśmiecham sie gdy wypływa kolejna afera kościelna czy coś nowego z WIEJSKIEJ podsłuchali i teraz będzie przewrót w sejmie.Polityka to temat rzeka Państwo demokratyczne i nie każdemu wszystko odpowiada ale mieszanie polityki z kościołem żle sie kończy
Proponuje w tym temacie nie poruszać tego wątku i posty przenieśc do bardziej zacnego tematu nie śmiecąc tu
[ Dodano: 2014-10-04, 08:41 ]
[ Dodano: 2014-10-04, 08:43 ]
[ Dodano: 2014-10-04, 08:47 ]
jeśłi ktoś zerkał na strony pokazujące lecące samoloty to łątwo dostrzegamy Polske i Niemcy oraz granice miedzy EUROPĄ a europą
[ Dodano: 2014-10-04, 08:48 ]
aha +18 :d
[b]MACH3 cnc[/b]Tworzenie Makr do palników magazynków THC OHC inne[b]EKRANY dla firm producentów maszyn[/b] Budowa sprzedaż wypalarki plazma gaz obrotnice Elektrodrążarki Frezarki Tokarki Giętarki3D inne wg zlecenia 888 708 196 Tomek Komor [email protected]