Odrobilem juz dawno - czy OFE czy ZUS dostaniesz g0wno a nie zegarektrzasu pisze:...
Nie odrobiłeś lekcji....

Szkoda czasu na zajmowanie sie tym.
q
Zgadza się z tą różnicą iż pozostając w OFE nie zmuszę tych nierobów do pracy tylko do dalszego sięgania do naszej kasy, a tak, tak szybko mojej kasy nie dostaną przynajmniej tej z funduszyoprawcafotografii pisze:Odrobilem juz dawno - czy OFE czy ZUS dostaniesz g0wno a nie zegarektrzasu pisze:...
Nie odrobiłeś lekcji....
Szkoda czasu na zajmowanie sie tym.
q
Walczyć trzeba, zwłaszcza z taką polityką jak Tuskowaoprawcafotografii pisze:No dobrze ze dodales na koncu
Nie oddasz emerytury wezma sobie co innego z nawiazka
q
Słuszne podejście aczkolwiek złości czasem trudno się wyzbyć obserwując to co dziej się dookoła, zwłaszcza w polityce.oprawcafotografii pisze:Ktos tu ma w stopce "zloscic sie to karac siebie za glupote innych" czy podobnie...trzasu pisze: Walczyć trzeba, zwłaszcza z taką polityką jak Tuskowa
Nie mam na to wplywu wiec na to leje, a zajmuje sie tym na co mam wplyw
q
Kompetentnie się z tym nie zgadzam, popatrz na wykresy indeksów giełdowych, giełda zawsze wyprzedza (jest odbiciem gosodarki) gospodarkę, wysokie PKB kraju wiąże się z wysokimi wartościami indeksów giełdowych (przeważnie), wszystko jest na wykresach.clubber84 pisze: "...pomyślność gospodarki zupełnie nie zależy od pomyślności giełdy, tylko relacje są dokładnie odwrotne".