my dzieci gorszego boga
-
mcgaywer61
Autor tematu - Czytelnik forum poziom 3 (min. 30)

- Posty w temacie: 3
-
Zienek
- Lider FORUM (min. 2000)

- Posty w temacie: 1
- Kontakt:
Niektórzy tu przychodzą roszczeniowo "zaliczenie jutro, dorysuj trzeci rzut, pilneeee!!!!".
Inni nawet jak nie mają niesamowitości, to mogą się choćby czymś drobnym pochwalić - jak np. wykresiarka
https://www.cnc.info.pl/topics30/niskob ... t55218.htm
nie trzeba od razu budować niesamowitych maszyn, żeby ludzie pisali z podziwem i wyrazem szacunku.
Szacunek pojasi się, jak się podchodzi z pokorą i widoczną chęcią podniesienia swoich umiejętności.
Inni nawet jak nie mają niesamowitości, to mogą się choćby czymś drobnym pochwalić - jak np. wykresiarka
https://www.cnc.info.pl/topics30/niskob ... t55218.htm
nie trzeba od razu budować niesamowitych maszyn, żeby ludzie pisali z podziwem i wyrazem szacunku.
Szacunek pojasi się, jak się podchodzi z pokorą i widoczną chęcią podniesienia swoich umiejętności.
-
GrafRamolo
- Specjalista poziom 3 (min. 600)

- Posty w temacie: 2
- Kontakt:
Zadawaj pytanie i tyle, każdy jakoś zaczynał najczęściej od dremela
A i każdy robi błędy, by ośmielić kolegę na własnym przykładzie pokarzę:
Dłubie różne rzeczy od ponad 15 lat, mam fajne maszynki i wydawało by się, że choć podstawowy zdrowy rozsądek powinienem posiadać. Ale ostatnio buńczucznie stwierdziłem że przeszlifuje szczęki w prawie nowym uchwycie bisona i teraz od 2 tyg walcze by mój błąd naprawić
A i koledzy doradzają i dzielą się wiedzą.
Dłubie różne rzeczy od ponad 15 lat, mam fajne maszynki i wydawało by się, że choć podstawowy zdrowy rozsądek powinienem posiadać. Ale ostatnio buńczucznie stwierdziłem że przeszlifuje szczęki w prawie nowym uchwycie bisona i teraz od 2 tyg walcze by mój błąd naprawić
-
GrafRamolo
- Specjalista poziom 3 (min. 600)

- Posty w temacie: 2
- Kontakt: