mc2kwacz pisze:Uderz w stół a jakiś lokalny wsiowy "bystrzak" się odezwie![]()
Zdecydowanie wole być "wsiowym bystrzakiem" niż takim ynteligentem jak Ty.
No to właśnie on tylko to robi, czyta ale tylko co mu pasuje, prawda mc2kwacz?KAJOS pisze:mc2kwacz masz internet poczytaj ,
Pitsa, nie chodzi o bezstratne urządzenie, a takie które daje coś za darmo.pitsa pisze:Konkretnie, zrobił ktoś jakiś "obiekt" z nurtu "Free Energy"?
co zrobić?KAJOS pisze:mc2kwacz masz internet poczytaj ,zagłęb sie
o czym?w fizyke kwantową poczytaj o nutrino ..
A co do kolesia od auta nie mieszka juz w Polsce bo panowie zaproponowali mu "współprace" i teraz siedzi sobie przed komputerkiem czyta i śmieje sie z niedowiarków.
To świetnie się składa że wolisz, bo nim jesteś i innej opcji nie masz.trzasu pisze:Zdecydowanie wole być "wsiowym bystrzakiem" niż takim ynteligentem jak Ty.
Pewnie dlatego wyśmiewają, że nawet kiedy autorzy tych kręgów (i innych cudacznych wzorów) których "nie sposób zrobić ręką ludzką" kiedyś pokazywali jak je robią, to pie...ci zwolennicy teorii spiskowych nie chcieli tego nawet słuchać, obrazili się i woleli dalej trwać w swoich przekonaniach.IMPULS3 pisze:Ludzie wysmiewają wiele zjawisk, ja miałem okazję chyba w roku 2000 być na tzw. kręgach zbożowych. To co zobaczyłem to zaledwie 3 okręgi połaczone ze sobą korytarzami więc z punktu widzenia wzoru -żadna rewelacja, natomiast już samo przyciśnięcie owego zborza do ziemi to inna liga jeśli chodzi o mozliwość wstania tych roślin do góry. Dodatkowo rosliny miały wygięcie w zgrubieniu więc można puścić w kosmos teorię o wygniceniu tego przez okolicznych mieszkańców. Co to robi-oczywiście nie mam pojęcia ale jak ktoś także takie zjawiska jak najbardziej namacalene wyśmiewa to czasem tylko zastanawiam się na jakiej podstawie? A co najciekawsze robią to ludzie którzy nigdy tego naocznie nie widzieli.
Taki mały przykład, jeden z wielu z mojego życia.