Na takim poziomie mozesz sobie z bartusem dyskutowac.mc2kwacz pisze:...Jasne!. Matkę karmisz czy już wykitowała przy Twojej pomocy, zgodnie ze słuszną dewizą eliminacji zużytych darmozjadów?Kto nie pracuje niech nie je!
q
Taki po 20 latach pracy jest wystarczająco doświadczony aby dobrać sobie tzw asystenta. I dorobek pozwala aby nie musiał konkurować. - renoma, nazwisko, kontrola młodszego czy robi na odpowiednio wymaganym poziomie - zwyczajne przekazanie umiejętności, czy to w rodzinnej firmie czy pomiędzy stanowiskami w zakładach. Systemy udziałowe, spółek czy cokolwiek innego co wiąże asystenta bezpośrednio z wynikami jest możliwe do wyprowadzenia z płaszczyzny tego doświadczenia istniejącego u starszego.IMPULS3 pisze: taki stomatolog nie będzie pracował w akordzie tak jak 30- latek, co nie znaczy że nie powinien czy nie może, ale warunki konkurowania nie zawsze takie same.
Jest prostszy sposob - prosze sie od mojej kasy odp...c.trzasu pisze:...Recepta jest prosta, niech Ci którzy rozdysponowują naszą kasą robią to z głową...
a co z wojskiem, policja ? Wejdą Ci tak jak na Ukrainie, na wschodzie do firmy, wezmą co będą chcieli i wyjdą i tyle twojego rozdysponowaniaoprawcafotografii pisze:Jest prostszy sposob - prosze sie od mojej kasy odp...c.trzasu pisze:...Recepta jest prosta, niech Ci którzy rozdysponowują naszą kasą robią to z głową...
Sam sobie dam rade z jej "rozdysponowaniem".
Jak mi nie beda zabierac znacznej czesci dochodow to pewnie
wpadne na pomysl zeby kogos wspomoc bez zbednych posrednikow
generujacych tylko koszty.
q
Akurat w tej kwestii to mam odmienne doświadczenia,ma555rek pisze:Przykład może specyficzny bo z założenia osadzony w inteligentach więc może weź firmę budowlaną.
Tu wyłącznie robole, na baczność nie staną bo przerost mięśni przeszkadza - ale pozbądź się starszego!!! to ON wie co się stanie za 4 lata gdy coś nie tak będzie robione. A dopilnować każdego ruchu w ekipie budowlanej jest niesposób - to waśnie majster który ma swoje 60 lat jest osią ekipy.
kamar pisze:Czasy Ci się po ........mieszały ?. Za Wisłę cywilizacja nie dociera ?