Adalber pisze:mc2kwacz pisze:Korwinowcy to partia z nazwy. Faktycznie sekta nawiedzonych zgromadzonych wokół guru będącego frontmanem "rodzinnej firmy politycznej". Liczyć można tylko na szopkę i obciach dla kraju.
Mc2kwacz, które postulaty Korwina są sprzeczne lub nielogiczne ?
Nie sprzeczne ani nielogiczne, tylko nieracjonalne. Świat jest bardzo skomplikowany, wszystko jest osnute siecią wzajemnych zależności i nie ma prostych odpowiedzi i recept na skomplikowane problemy. Jak to maja w zwyczaju prezentować specjaliści od złotych środków, jak Korwin.
trzasu pisze:Żeby się o tym przekonać trzeb im dać szanse, najwyżej będzie kolejne rozczarowanie.
Eksperymentować to można na mrówkach albo na białych myszkach w laboratorium a nie na gospodarce. Nie daje się małpie brzytwy po to, żeby zobaczyć czy kogoś nie zabije.
Gorzej być już nie może, dług publiczny rekordowy, wiek podniesiony, podatki podniesione, nepotyzm
Cytaty z przemówienia prezesa? Czy jakiegoś innego oszołoma - jednego z jego sługusów?
kamar pisze:Tyle że z "młodych gniewnych" wyrastają "starzy wkurwieni" ( nie moje

)
Może z wybranych. Obserwowałem najazd solidaruchów na stolicę ubiegłego lata. Autokar za autokarem. Same spasione miśki na państwowym wikcie. Walki o byt nie zauważyłem, raczej o zachowanie prawa do opier...twa za sutą pensję. No i zwyczaje z tamtych czasów - wszystkie pobocza dróg dojazdowych obsrane jak po przemarszu armii czerwonej.