Zachciało mi się tokarki - tylko już zgłupiałem
-
Autor tematu - Czytelnik forum poziom 3 (min. 30)
- Posty w temacie: 19
Ja się nie obrażam ani nie czuję żadnego dyskomfortu.
Ja tylko nie mam zamiaru dostosowywać się do tokarki - to tokarka ma się dostosować do mnie.
Teraz lekko się opóźni moje szukanie - niespodziewany wydatek.
Koledzy, forumowicze nawet mi kilka pokazali i chcieli odstąpić swoje - jednak fundusze szlak trafił (tak to jest mieć babę w domu) - zakup i tak będzie i tak - ale kiedy - może niebawem. Wiem na czym stoję i co mam wybierać. Właśnie o to chodziło.
Temat otwarty.
Ja tylko nie mam zamiaru dostosowywać się do tokarki - to tokarka ma się dostosować do mnie.

Teraz lekko się opóźni moje szukanie - niespodziewany wydatek.
Koledzy, forumowicze nawet mi kilka pokazali i chcieli odstąpić swoje - jednak fundusze szlak trafił (tak to jest mieć babę w domu) - zakup i tak będzie i tak - ale kiedy - może niebawem. Wiem na czym stoję i co mam wybierać. Właśnie o to chodziło.
Temat otwarty.
zawsze coś popsułem ale czy też naprawiłem - czasami się udało 

-
- ELITA FORUM (min. 1000)
- Posty w temacie: 1
PSUJEK pisze:Koledzy, forumowicze nawet mi kilka pokazali i chcieli odstąpić swoje - jednak fundusze szlak trafił (tak to jest mieć babę w domu) - zakup i tak będzie i tak - ale kiedy - może niebawem. .
Taki mały offtopic

Świeżo upieczona żona mówi do męża:
- Teraz, kiedy jesteśmy po ślubie, lepiej przestań jeździć na nartach. Sam zobacz - jak sprzedasz sprzęt, będziemy mogli sobie pozwolić na nowe meble do kuchni.
- Gadasz jak moja była żona.
- Była?! Nie mówiłeś mi, że byłeś żonaty!
- Bo nie byłem.
Jeśli moja rada Ci nie zaszkodziła, to może trochę POMOGŁa ? 

-
- Czytelnik forum poziom 3 (min. 30)
- Posty w temacie: 1
he he
Chciałbym zobaczyć smarta z ta tokarką na pace
. Gdybym miał fundusze to bym się nie zastanawiał i brał bym te z Białego stoku. http://olx.pl/oferta/tokarka-CID619-ID5 ... e1e824a069