Księga skarg na moderatorów ..

Opinie, uwagi, propozycje czyli wszystko o tym forum

Autor tematu
pltmaxnc
ELITA FORUM (min. 1000)
ELITA FORUM (min. 1000)
Posty w temacie: 1

Post napisał: pltmaxnc » 05 maja 2014, 10:06

RÓWNIEŻ I W TYM WĄTKU MODERATORÓW PONIOSŁO i moderują , moderują.....moderują....

A dzieje się tak od ostatniej "nominacji" na moderatorów . zapewne trafił sie jakiś nowicjusz który nie bardzo wie na czym powinna polegać jego działalność.

pukury
Lider FORUM (min. 2000)
Lider FORUM (min. 2000)
Posty w temacie: 2

Post napisał: pukury » 05 maja 2014, 10:20

witam.
efekt jest do przewidzenia .
koledzy zajmujący się drukiem 3D odejdą z tego forum - z wielką stratą dla wszystkich.
o tej technice nic nie wiem - więc się nie wypowiadam.
żeby nie skończyło się jak na elektrodzie - strach coś napisać.
pozdrawiam.
Mane Tekel Fares

Awatar użytkownika

MlKl
Lider FORUM (min. 2000)
Lider FORUM (min. 2000)
Kontakt:

Post napisał: MlKl » 05 maja 2014, 10:39

Niedobrze się dzieje, jak komuś woda sodowa uderza do głowy... Do moderowania forum trzeba mieć sporo wyczucia - regulaminy pisze się pod ogół, ale zawsze powinny być wyjątki. Dobry moderator wie, kiedy trzeba interweniować, a kiedy należy swędzące palce powstrzymać. Przyciski moderatorskie nie robią z moderatora boga.

Przejrzałęm te posty wysłane na śmietnik - żaden z nich się do takiego potraktowania nie kwalifikował. Widzę za to jak moderatorzy, miast tonować dyskusję, sami biorą udział w nagonce na użytkownika, który miał czelność napisać coś nieco innego niż ogólnie uznawane prawdy objawione...

Chaos chciał dobrze powołując nowych moderatorów. A wyszło jak wyszło...

pukury
Lider FORUM (min. 2000)
Lider FORUM (min. 2000)
Posty w temacie: 2

Post napisał: pukury » 05 maja 2014, 10:54

witam.
źle się dzieje w księstwie duńskim.
więc -
pozdrawiam.
Mane Tekel Fares

laserki
Specjalista poziom 2 (min. 300)
Specjalista poziom 2 (min. 300)

Post napisał: laserki » 05 maja 2014, 11:56

A mnie akurat wcale nie dziwi, że moderatorzy dbają o interes sponsora forum.
Forum za darmo nie postało i na utrzymanie trzeba płacić a tu przychodzi gostek z konkurencyjnego przedsięwzięcia (codec) i nie dość że na dzień dobry melduje wszystkim że są baranami za wyjątkiem 2 jego kumpli to jeszcze próbuje z partyzanta sprzedawać swój towar.
Też bym go pogonił.

Awatar użytkownika

codec
Sympatyk forum poziom 2 (min. 50)
Sympatyk forum poziom 2 (min. 50)
Kontakt:

Post napisał: codec » 05 maja 2014, 14:16

A co ma sponsor forum do treści o drukarkach bo tego nie rozumiem :roll: Sami sponsorujemy forum reprapowo (o drukarkach) ale ogłoszeń i treści innych firm oferujących drukarki nie usuwamy bo to po prostu nie na miejscu (albo publiczne albo prywata).

O jakiej "konkurencji" piszesz, bo chyba coś się Tobie pomieszało. Sponsor forum sprzedaje automatykę przemysłową a czy widzisz gdzieś tam dedykowane części do drukarek 3D? Dodatkowo jak OSOBĘ PRYWATNĄ jaką jestem porównujesz do firmy która sponsoruje forum? Coś Ci się kolego wymknęło w tym słowotwórstwie i czegoś nie rozumiesz bo inaczej nie mogę sobie tego wytłumaczyć.
To już propozycja sprzedaży jakiś drobnych fantów jakie zalegają mi w szufladzie traktowana jest jako konkurencja? :shock:

Jaki jest sens robienia działu Drukarki 3D skoro wypowiedzi osób siedzących "w branży" lądują w koszu?

MlKl, cieszy mnie to, że przeczytałeś treść jaka wylądowała w koszu i wpisałeś Twoje stanowisko w tej sprawie.

Awatar użytkownika

pitsa
Moderator
Lider FORUM (min. 2000)
Lider FORUM (min. 2000)

Post napisał: pitsa » 05 maja 2014, 15:36

Nadinterpretacja i potem z tego robi się zbędna gadanina. :-)

Nie mam tu uprawnień do moderowania i scalenia tego do jednego wątku o "skargach na moderatorów ale może jakiś inny moderator - weteran zlituje się i połączy to w jedną całość: https://www.cnc.info.pl/topics16/ksiega ... t57405.htm
zachowanie spokoju oznacza zdolności do działania
ᐃ 🜂 ⃤ ꕔ △ 𐊅 ∆ ▵ ߡ

ODPOWIEDZ Poprzedni tematNastępny temat

Wróć do „www.cnc.info.pl”