Profesjonalna likwidacja kretów przemysłowych.
-
- Specjalista poziom 2 (min. 300)
- Posty w temacie: 11
W pelni sie zgodze.MlKl pisze:Kasa motywuje tylko w dobrze ustawionym akordzie.
Tu sie nie zgodze bo w polaczeniu premi z akordem lub premi polaczonej z wykonaniem zleconych robot/zadan juz jest motywacja.Tu raczej się nie zgodzę, kasa motywuje tylko na chwilę, szybko się przyzwyczajasz i motywacja spada.
U mnie to sie nazywa premia zadaniowa i jest w wysokosci do 600zl wiec jak dla mnie motywuje to.
sinumeric 840D/810/802/NUMS/HH-4290/Fanuc O-T /tokarka uniwersalna
tokarz CNC
"Poznań - miasto z piekła rodem.."
-Jestem chamem i mi z tym dobrze-
tokarz CNC
-
- Specjalista poziom 3 (min. 600)
- Posty w temacie: 1
krukow123, WIEM!!! zatrudnijmy kreta na forum, będzie wypier*alał odstających moderatorów i użytkowników, i będzie porządek. Sam temat to przyjemna lektura, ale ten kret to tak jak z komornikiem, niby potrzebny, ale jednak żeruje na ludzkiej krzywdzie. Nie popieram takich metod. Rozumiem, że właściciel, szef nie ma kontaktu z każdym pracownikiem, ale za to ma swoich ludzi którzy mają rozeznanie. Jeżeli na dole ktoś sobie nie radzi to chyba jego przełożony to widzi i decyduje o losach pracownika. Jeżeli cała drabinka kryje tego co przynosi straty no to chyba trzeba by wypieprzyć pół zakładu. A jeżeli ktoś uważa że zakład lepiej pracuje jak pracownicy są zastraszeni, to mu gratuluje i życzę sukcesów
-
- Lider FORUM (min. 2000)
- Posty w temacie: 14
A Ty myślisz, że nikt nie będzie reagował na "dziwne" ogłoszenie? To po co pisać takie ogłoszenie skoro nikt nic nie pisze. A może myslisz, że jak ktoś wstawi ogłoszenie to od razu zlecania się sypią? To nie te czasy.krukow123 pisze: ale jak ty byś się przymknął to podejrzewam, ze wiele osób by odetchnęło z ulgą
robert
-
- Specjalista poziom 2 (min. 300)
Nie wnikam czy jak sie przymkne to ktos odetchnie z ulga ale za to jak znikniesz z forum to napewno stanie sie ono lepsze.krukow123 pisze:czy jak zmienię forum, to ono stanie się lepsze?? nie sądzę, ale jak ty byś się przymknął to podejrzewam, ze wiele osób by odetchnęło z ulgą, jednego trola mniej by było...

sinumeric 840D/810/802/NUMS/HH-4290/Fanuc O-T /tokarka uniwersalna
tokarz CNC
tokarz CNC
-
- Specjalista poziom 1 (min. 100)
Dla tych co nie mają pojęcia o organizacji pracy i zarządzaniu firmą takie ogłoszenie rzeczywiście będzie dziwne. Ale jak to już ktoś napisał - na forum są też poważni ludzie, którzy być może zainteresują się problematyką. Jedni obsługują majzel i młotek, inni zarządzają całymi firmami. Dlatego pisz tylko w swoim imieniu, że dla Ciebie to jest dziwne ogłoszenie.
Nota bene - jak bym nie wiedział o co chodzi to bym się w ogóle nie wypowiadał. Zgodnie z zasadą, że lepiej milczeć i wydawać się być głupim, niż zabrać głos i rozwiać wszelkie wątpliwości.
Nota bene - jak bym nie wiedział o co chodzi to bym się w ogóle nie wypowiadał. Zgodnie z zasadą, że lepiej milczeć i wydawać się być głupim, niż zabrać głos i rozwiać wszelkie wątpliwości.
To smutne, że głupcy są tak pewni siebie, a ludzie mądrzy tak pełni wątpliwości.