Profesjonalna likwidacja kretów przemysłowych.

Tu można porozmawiać na dowolny temat nie koniecznie związany z tematyką maszyn i CNC

pprzemo88
Specjalista poziom 2 (min. 300)
Specjalista poziom 2 (min. 300)
Posty w temacie: 11

Post napisał: pprzemo88 » 21 kwie 2014, 12:21

Na taki szczytny cel dam 10 zl.....

sinumeric 840D/810/802/NUMS/HH-4290/Fanuc O-T /tokarka uniwersalna
tokarz CNC
"Poznań - miasto z piekła rodem.."
-Jestem chamem i mi z tym dobrze-

kubus838
Lider FORUM (min. 2000)
Lider FORUM (min. 2000)
Posty w temacie: 14

Re: Profesjonalna likwidacja kretów przemysłowych.

Post napisał: kubus838 » 21 kwie 2014, 12:42

kret-killer pisze:Szybko i profesjonalnie, bogaty zakres usług, działam na terenie całego kraju, ogromna pomoc dla dużych zakładów jak również dla małych i średnich firm. Wszystkie szczegóły udzielam tylko i wyłącznie osobiście po zweryfikowaniu właściciela firmy. Kontakt : [email protected]

Indywidualne podejście do klienta na jego zasadach, dyskrecja, zaufanie, gwarancja skuteczności i satysfakcji. Duża wiedza techniczna z różnych dziedzin przemysłu, duża elastyczność.
No to pierwsze zlecenie już od nas masz. Zrób kalkulacje, podaj jakiś plan likwidacji. A w razie kłopotów możesz na nas liczyć z całą powagą znaczenia tych słów. Tylko pamiętaj, że jak od nich przyjmiesz jakieś "zlecenie" to kara będzie sroga.

robert

Autor tematu
kret-killer
Nowy użytkownik, używaj wyszukiwarki
Posty w temacie: 6

Post napisał: kret-killer » 21 kwie 2014, 15:20

Nie mogę zbyt dużo mówić o mojej działalności dla dobra sprawy, oczywiście likwidacja w tym przypadku oznacza wyeliminowanie najsłabszych ogniw w zespole pracowniczym. Ostatnio udało mi się zlokalizować pracownika produkcji który dla własnej wygody celowo uszkadzał jeden z elementów linii produkcyjnej. Cały kompleks był produkcji chińskiej i właściciel myślał ze linia psuje się sama z siebie. Osoba odpowiedzialna za szkodę została zlokalizowana, zgromadzone przeciwko niej dowody pozwoliły pociągnąć ją do odpowiedzialności, a właściciel zaoszczędził kilkanaście tysięcy złotych.

kamar
Lider FORUM (min. 2000)
Lider FORUM (min. 2000)
Posty w temacie: 3
Kontakt:

Post napisał: kamar » 21 kwie 2014, 16:20

kret-killer pisze: właściciel zaoszczędził kilkanaście tysięcy złotych.
Cytat :
" To jest killer ? To jest killer ? - to jest jakaś popierółka nie killer "

Awatar użytkownika

Bri
Specjalista poziom 3 (min. 600)
Specjalista poziom 3 (min. 600)
Posty w temacie: 1

Post napisał: Bri » 22 kwie 2014, 19:55

Literówka - "Kre(dy)tów przemysłowych" - czyli usługi finansowe ;)

Śląsk - Nierdzewka, Alloy, Laser, Gięcie, Excel

Awatar użytkownika

pitsa
Moderator
Lider FORUM (min. 2000)
Lider FORUM (min. 2000)

Post napisał: pitsa » 22 kwie 2014, 20:34

kret-killer pisze: likwidacja w tym przypadku oznacza wyeliminowanie najsłabszych ogniw w zespole pracowniczym
Teraz już wiem o co chodzi i podoba mi się ta oferta. :-)
Z początku myślałem, że kret to czyjś wtyk w firmie, który porobi zdjęcia produkowanych maszyny i potem wpuści je tu na forum, dla dzikiej rozkoszy nabijania się z rozwiązań konstrukcyjnych. ;)

Proszę jeszcze tylko o informację o tym jakie symptomy w działaniu zespołu pracowniczego sugerują potrzebę skorzystania z likwidacji kretów przemysłowych.
Jak się o tym przekonać, że pojawiła się potrzeba przeprowadzenia poszukiwań kreta?
zachowanie spokoju oznacza zdolności do działania
ᐃ 🜂 ⃤ ꕔ △ 𐊅 ∆ ▵ ߡ

Autor tematu
kret-killer
Posty w temacie: 6

Post napisał: kret-killer » 22 kwie 2014, 22:32

Nie da się z wami polemizować, widzę ze braki w wiedzy technicznej nadrabiacie poczuciem humoru, jak byś miał własny duży zakład produkcyjny to byś potrafił rozpoznać kreta, trolla a nawet Piotrusia Pana. Jeżeli któryś z pracowników robi problemy, to ma je również cała firma. Nie ma pracowników idealnych ale niektórzy to przechodzą samych siebie. Na cały duży zakład zawsze znajdzie się czarna owca, po takiej interwencji wszyscy się boją i efektywność pracy wzrasta, udało się w ten sposób podnieść wiele norm produkcyjnych.

kamar
Lider FORUM (min. 2000)
Lider FORUM (min. 2000)
Kontakt:

Post napisał: kamar » 22 kwie 2014, 22:43

pitsa pisze: Teraz już wiem o co chodzi i podoba mi się ta oferta. :-)
Skuteczna i potrzebna jak Calgon w pralce :) Ktoś się za dużo filmów klasy B naoglądał.

kubus838
Lider FORUM (min. 2000)
Lider FORUM (min. 2000)
Posty w temacie: 14

Post napisał: kubus838 » 22 kwie 2014, 23:02

kret-killer pisze:Nie da się z wami polemizować, widzę ze braki w wiedzy technicznej nadrabiacie poczuciem humoru
Znami też da się polemizować - uwierz mi. Czasami troche sobie też żartujemu ale w przypadku Twojego ogłoszenia nie są to żarty złośliwe. A tak na marginesie o jakiej "wiedzy technicznej" teraz myślisz, obrabiarek cnc, czy kretowisku?

kret-killer pisze:jak byś miał własny duży zakład produkcyjny to byś potrafił rozpoznać kreta, trolla a nawet Piotrusia Pana.
Skoro to nie jest pytanie bo nie ma znaku pytającego na końcu tylko kropka to musi być stwierdzenie. Dlatego nasuwa mi się pytanie. Skoro sami sobie możemy poradzić to do czego nam Ty i Twoja działalność?

robert

Awatar użytkownika

RomanJ4
Lider FORUM (min. 2000)
Lider FORUM (min. 2000)
Posty w temacie: 1

Post napisał: RomanJ4 » 22 kwie 2014, 23:10

kret-killer pisze:oczywiście likwidacja w tym przypadku oznacza wyeliminowanie najsłabszych ogniw w zespole pracowniczym.
Jednoosobowym ?
pozdrawiam,
Roman

ODPOWIEDZ Poprzedni tematNastępny temat

Wróć do „Na luzie”