@byGucio.
Są problemy z komunikacją ponieważ pytamy Cię o jedno a rozumiesz to na swój sposób.
1. Jeśli jest to rysunek złożeniowy to proszę odnajdź w literaturze lub internecie definicję. Druga rzecz, to przykłady rysunków, które znajdziesz w książkach. Ja bym to koło narysował bez rzutu po prawej a jeżeli już to zastosował jakieś wyrwanie albo widok na ten wpust. Nie ma sensu zakreskowywać połowy kartki. Z literatury polecam Tadeusza Dobrzańskiego "Rysunek techniczny maszynowy", ale inne książki też dadzą radę.
2. Jeśli złożeniówka to robisz tabelkę z listą części w złożeniu, tam wpisujesz na liście m.in. wpust i jego wymiary zgodnie z obowiązującymi normami dla wpustów.
Przykładowy przykład
3. Bardzo częsty i poważny błąd jaki robią początkujący to wiara, że program robi coś dobrze. To że program Ci coś tam zaznaczył należy zweryfikować czy zrobił to dobrze. Na podstawie symbolu łożyska i średnicy wału postaraj się znaleźć w jakimś katalogu łożysk czy wymiar jest OK, bo wygląda na wyssany z palca.
4. Wymiary. Jeżeli złożeniówka to powinny pojawić się wymiary gabarytowe, dotyczące montażu poszczególnych części w całość, a także jeżeli występują połączenia pasowne (np. łożyska na wałku) to należy je oznaczyć. Rodzaje pasowań oraz ich stosowanie znajdziesz w literaturze.
5. Nie byłem na tej lekcji i nadal nie wiem co nauczyciel miał na myśli mówiąc o wymiarach potrzebnych do wykonania. Czy myślał o wykonaniu złożenia (raczej tak) czy wykonaniu jakiegoś elementu z tego złożenia (być może). Na tym rysunku są tylko dwie części, do których może być potrzebny jakiś dodatkowy rzut w ramach dolepionego rysunku wykonawczego. Są to wałek (to na pewno) i koło zębate. To drugie nie musi, bo bardzo często kupuje się z katalogu takie rzeczy i wówczas podaje numer katalogowy a nie rysunku na liście części.
Jak o czymś zapomniałem to proszę się upominać, ewentualnie mnie uzupełnić lub poprawić.