Witam wszystkich,
mam problem z symulacją silnika w solid edge, wszystko idzie dobrze aż do momentu gdy włączam animacje i chce zobaczyć jak to wszystko pracuje, wtedy nie widać żadnego ruchu, mój wcześniej zdefiniowany silnik nie obraca się.
Nie wiem czy to ja robie coś źle czy w opcjach coś pozmieniałem i dlatego nie działa, wcześniej nie miałem takich problemów byłbym wdzięczny jeżeli ktoś pomógłby mi rozwiązać ten problem.
Z góry dziękuje:)
solid edge st6- symulacja silnika
-
Autor tematu - Nowy użytkownik, używaj wyszukiwarki
- Posty w temacie: 2
-
- Specjalista poziom 2 (min. 300)
- Posty w temacie: 1
Witam
Kolego michalch1994 a z którego miejsca włączasz symulację? Jeżeli z narzędzi głównych to okno Właścwiości grupy silników pojawia się automatycznie. Jeżeli odpalasz z Ery to musisz sam wywołać okno i "przerzucić" z okna po prawej stronie na lewą, jaki silnik chcesz animować. Więcej informacji znajdziesz TUTAJ
Kolego michalch1994 a z którego miejsca włączasz symulację? Jeżeli z narzędzi głównych to okno Właścwiości grupy silników pojawia się automatycznie. Jeżeli odpalasz z Ery to musisz sam wywołać okno i "przerzucić" z okna po prawej stronie na lewą, jaki silnik chcesz animować. Więcej informacji znajdziesz TUTAJ
Ponieważ się na tym nie znam chętnie się tym zajmę 
"Jeżeli zrobisz coś dobrze raz, od tego momentu staje się to Twoim obowiązkiem"

"Jeżeli zrobisz coś dobrze raz, od tego momentu staje się to Twoim obowiązkiem"
-
Autor tematu - Nowy użytkownik, używaj wyszukiwarki
- Posty w temacie: 2