Wypożyczę frezarkę CNC "domowej roboty"
-
Autor tematu - Nowy użytkownik, używaj wyszukiwarki
- Posty w temacie: 2
Wypożyczę frezarkę CNC "domowej roboty"
Witam
Część z Was prawdopodobnie ma samodzielnie skonstruowane frezarki. Ja myślałem nad tym aby sobie taką frezarkę zrobić, ale najpierw chciałbym się czymś takim pobawić i zobaczyć czy to do czegoś się nadaję. Chciałbym pożyczyć od kogoś taką frezarkę do testów zobaczyć jak działa z oprogramowaniem jakie ma możliwości. Najlepiej jeśli znalazła by się taka osoba z okolic bielska białej. Jeżeli ktoś robi w tej chwili frezarkę i były zainteresowany zrobieniem jej na spółkę to także jestem zainteresowany kontaktem.
Część z Was prawdopodobnie ma samodzielnie skonstruowane frezarki. Ja myślałem nad tym aby sobie taką frezarkę zrobić, ale najpierw chciałbym się czymś takim pobawić i zobaczyć czy to do czegoś się nadaję. Chciałbym pożyczyć od kogoś taką frezarkę do testów zobaczyć jak działa z oprogramowaniem jakie ma możliwości. Najlepiej jeśli znalazła by się taka osoba z okolic bielska białej. Jeżeli ktoś robi w tej chwili frezarkę i były zainteresowany zrobieniem jej na spółkę to także jestem zainteresowany kontaktem.
Tagi:
-
- Sympatyk forum poziom 1 (min. 40)
- Posty w temacie: 1
-
- Moderator
-
Lider FORUM (min. 2000)
- Posty w temacie: 3
- Kontakt:
jest taki moment ,że potem kazdy chce mieć dla siebie frezarkę,ploter jak zacznie już pracować a potem ciężko od niego się oderwać .. i jak go podzielić?
Czlowiek z ideą jest uważany za wariata - aż do czasu gdy jego idea zwycieży. (Potem uznaje się go za bohatera i za pioniera danej dyscypliny.)
Pomogłem...
to nacisnij POMÓGŁ :]
Pomogłem...

-
Autor tematu - Nowy użytkownik, używaj wyszukiwarki
- Posty w temacie: 2
Do aluminium.gmaro pisze:A do czego miała by być ta frezarka ? jakie przeznaczenie konkretnie ?
[ Dodano: 2007-04-22, 20:51 ]
Mnie ta frezarka potrzebna by była od czasu do czasu tylko. Nie mam zamiaru jej używac na codzień także z podziałem nie było by problemu.gmaro pisze:jest taki moment ,że potem kazdy chce mieć dla siebie frezarkę,ploter jak zacznie już pracować a potem ciężko od niego się oderwać .. i jak go podzielić?
-
- Moderator
-
Lider FORUM (min. 2000)
- Posty w temacie: 3
- Kontakt:
szkoda że nie mówiłeś u mnie pancernik stał wolny i nic nie robiłem na nim a można było go przetestować i mam parę kilometrów tylko do bielska:)Kurciok pisze:Do aluminium.
Czlowiek z ideą jest uważany za wariata - aż do czasu gdy jego idea zwycieży. (Potem uznaje się go za bohatera i za pioniera danej dyscypliny.)
Pomogłem...
to nacisnij POMÓGŁ :]
Pomogłem...

-
- ELITA FORUM (min. 1000)
- Posty w temacie: 1
- Kontakt:
olo_3 pisze:z tego co mi wiadomo Kolega Piotr_jub ma kilka ploterkow, ze poczciwy z niego człowiek to pewnie z chęcią przekaże Koledze - do testów maszynkę
mi pozyczyl mala tokarke cnc na pare miesiecy. niestety to co myslalem ze jest "male" okazalo sie byc "bardzo male" i dla mnie raczej nieprzydatne, wiec anwet jej nie uruchomilem. ale gdyby tak pozyczyl ploter to chyba bym z nim normalnie spal (z ploterem, choc moze nawe i z samym pozyczajacym rowniez)
-mamo, czy jestem Twoją małą księżniczką?
-nie, nie jesteś synu
-nie, nie jesteś synu