Spór bartuss1 vs szymo23
-
- Lider FORUM (min. 2000)
- Posty w temacie: 7
- Kontakt:
ano to ze jak czytałem ostatnie wypowiedzi tego szyma to jakies takie mało optymistycznie budujące, dziwny koleś
no i czemu nie udostepnił swych "planów"?
musiałby chyba zaskarżyć kilkaset tysiecy ludzi ze go skopiowali, a przezywam bo to było wredne stwierdzic ze go ktos skopiował, nie mając podstaw, siląc sie jedynie na podobienstwa, szkoda słów
no i czemu nie udostepnił swych "planów"?
musiałby chyba zaskarżyć kilkaset tysiecy ludzi ze go skopiowali, a przezywam bo to było wredne stwierdzic ze go ktos skopiował, nie mając podstaw, siląc sie jedynie na podobienstwa, szkoda słów
https://www.etsy.com/pl/shop/soltysdesign
-
- Czytelnik forum poziom 2 (min. 20)
- Posty w temacie: 1
Aby dochodzić praw w sądzie, trzeba mieć przyznany i opłacony patent. Samo zgłoszenie że coś chce się opatentować, daje tylko pierwszeństwo ew. przyznania, nie chroni automatycznie przed niczym. A takie spory na forum to tylko honorowe, bez żadnych konsekwencji prawnych.clubber84 pisze:Haha![]()
![]()
Skoro dzisiaj w pracy dostałem wypowiedzenie, to może i ja się pokuszę o zbudowanie własnej frezareczki i zarabianie na niej - z doświadczonymi kolegami z forum może się udać (a i jeszcze może sobie od Was coś skopiuję)...
Tylko mnie potem nie ciągajcie po sądach
W
-
- Moderator
-
Lider FORUM (min. 2000)
- Posty w temacie: 1
Mecenas Bartosz Graś z kancelarii Kijewski & Graś spółka komandytowa mówi, że podobnych historii jest na kopy. Na tyle dużo, że przedsiębiorcy szukają pomocy. – Zwróciliśmy na to uwagę, kiedy założyliśmy Europejski Fundusz Pomocy Prawnej dla osób, których nie stać na profesjonalną, płatną poradę prawną – opowiada. I okazało się, że oprócz bitych żon, staruszków okradanych przez niewdzięczne dzieci, zaczęli się zgłaszać do nich przedsiębiorcy, którzy nie radzili sobie z lawiną internetowych pomówień. Stąd wyłonił się pomysł na kolejną fundację – Stop Hejterom w Sieci. Opinię publiczną, powiada mec. Graś, bardziej ekscytują historie celebrytów – czy jakaś piosenkarka/aktorka miała majtki, kiedy jej robiono zdjęcia, czy nie. Ofiara hejtingu może też liczyć na współczucie i wsparcie, jeśli jest nieletnim dzieckiem znanych osób, bezpardonowo zaatakowanym przez oszalałych sieciowych trolli.bartuss1 pisze:to sie nazywa pomówienie
Więcej: http://forsal.pl/artykuly/782562,gospod ... ruiny.html
zachowanie spokoju oznacza zdolności do działania
ᐃ 🜂 ⃤ ꕔ △ 𐊅 ∆ ▵ ߡ
ᐃ 🜂 ⃤ ꕔ △ 𐊅 ∆ ▵ ߡ