No tak, każdy głos oddany na kogoś innego niż PO to głos tracony, zbliżający nas do zagłady i samounicestwienia czy to po przez dopuszczeni do władzy JKM czy JKkamar pisze:I czekać na " przyjście Arabów który będą gwałcili nasze kobiety a im się to będzie podobało* "trzasu pisze: Dokładnie, też coraz bardziej skłaniam się ku (może pewnemu radykalizować), temu by oddać na niego głoś,
* też cytat z waszego guru
Polski system podatkowy na 114. miejscu na świecie ...
-
trzasu
Autor tematu - ELITA FORUM (min. 1000)

- Posty w temacie: 52
Tagi:
-
kamar
- Lider FORUM (min. 2000)

- Posty w temacie: 44
- Kontakt:
Ci co myślą to wiedzą że m.in dzięki temu ze jesteśmy w unii to ani PO nie zbawi ani inni nie unicestwią.trzasu pisze: to głos tracony, zbliżający nad do zagłady i samounicestwienia czy to po przez dopuszczeni do władzy JKM czy JK
-
trzasu

Wole glosować na puste slogany niż na złe działania.kamar pisze:Ci co myślą to wiedzą że m.in dzięki temu ze jesteśmy w unii to ani PO nie zbawi ani inni nie unicestwią.trzasu pisze: to głos tracony, zbliżający nad do zagłady i samounicestwienia czy to po przez dopuszczeni do władzy JKM czy JKAle wiązać swój głos z tym co ten czy inny powiedział to trochę chore. Na mój głos to niestety trzeba sobie zasłużyć działaniem przez lata. I postawą w trudnych momentach jak np. rozwiązaniem UPR ( Michalkiewicz jest znowu w partii JKM ? )
co do przynależności to nie wiem, ale podoba mi się ...
http://www.michalkiewicz.pl/tekst.php?tekst=3023
-
Mateusz-M
- Specjalista poziom 2 (min. 300)

- Posty w temacie: 1
Nie jest w Nowej Prawicy, jest niezrzeszony.kamar pisze: ( Michalkiewicz jest znowu w partii JKM ? )
Co do Arabów to właśnie ta wspaniała unia promuje tolerancje dla innych nacji, wystarczy poszukać kto w krajach sterej unii siedzi na zasiłkach i robi dzieci
Mam nadzieje że może troszkę rozjaśni ta wypowiedź:
Ja obstawiam że w w wyborach parlamentarnych 2019 Kamar poleci głosować na JKM
To nic że teraz zaprzeczy
Obym dożył tego czasu
-
kamar
- Lider FORUM (min. 2000)

- Posty w temacie: 44
- Kontakt:
Ludzie tak długo nie żyjąMateusz-M pisze: Obym dożył tego czasu
Choć i takie kontakty mogą być niebezpieczne
http://www.dziennikpolski24.pl/artykul/ ... l?cookie=1
Nie każdego rajcują takie "nieporozumienia towarzyskie"
Polacy ?Mateusz-M pisze: kto w krajach sterej unii siedzi na zasiłkach i robi dzieci
:
-
skrzat
- Specjalista poziom 3 (min. 600)

- Posty w temacie: 6
Korwin nigdy nie będzie miał większości, ale jeżeli ktoś nie zatrzęsie całym tym g**em w sejmie to dalej będą podnosić podatki i dokładać bezsensowne ustawy, nie licząc się ze społeczeństwem tylko martwiąc się o swoje stołki. A jak cały ten kołchoz UE zbankrutuje i ludzie zaczną szukać zmarnowanych miliardów to będzie miał swoją nisze dzięki której szybko się wybije.
Choć nie jestem detektywem, zawsze znajdę budkę z piwem!
-
trzasu

Jednym zdaniem - czeka na odpowiedni moment, oby mu tylko życia starczyłoskrzat pisze:Korwin nigdy nie będzie miał większości, ale jeżeli ktoś nie zatrzęsie całym tym g**em w sejmie to dalej będą podnosić podatki i dokładać bezsensowne ustawy, nie licząc się ze społeczeństwem tylko martwiąc się o swoje stołki. A jak cały ten kołchoz UE zbankrutuje i ludzie zaczną szukać zmarnowanych miliardów to będzie miał swoją nisze dzięki której szybko się wybije.