Ja tam się sześciu osi dopatruję.suchy2805 pisze:Ja bym stawiał na 3, ale pewnie się myle
Ciekawostki filmowe...
-
- ELITA FORUM (min. 1000)
- Posty w temacie: 98
To prawda. Strasznie go jara te jego maszynka. Ale taka dopieszczona w szczegółach i to mi się podoba. Zastosowane rozwiązania może nie koniecznie (miękki stół). Śmiać mi się chce jak się jara tymi szybkimi przejazdami. Jak by zobaczył jad Dudiego frezarka skacze nad materiałem to by chyba zemdlał. Tam u Dudiego trzeba mieć mocne nerwy bo ona nie ostrzega że zmienia pozycję w ułamku sekundy w G0.... Już nie raz mi się gorąco robiło od samego patrzenia na to skakanie.... Trudno to opisać, kamera tez tego nie oddaje w pełni.Zienek pisze:Wszystko jest "monster" albo "nicy".Alvar4 pisze:Całkiem ładna maszynka....
Megaloman gadżeciaż taki trochę.

Tu filmik z tymi jego szybkimi przejadami

W sumie może to i megaloman, ale czy nie chcieli byście mieć takiej zabaweczki w garażu?
Następny film tego gościa. Normalnie zbladłem, aż mi się gorąco zrobiło. Czy oni tam maja wszystko lepsze? Asfalt z klejem? super przyczepne opony? Dobrych kierowców? Ten filmik nie jest w przyspieszonym tempie, choć czasami mam takie wrażenie. Ja wysiadam, to nie na moje nerwy

-
- ELITA FORUM (min. 1000)
- Posty w temacie: 17
Chyba mu się przecinek pomiędzy 10,0 starł, albo fantazja włączyłapitsa pisze:Prasa 100ton:

Chyba że buduje "jednorazówki"

Podstawą materialną narodu jest ziemia, przemysł i handel. Kto ziemię, przemysł i handel oddaje w ręce cudzoziemców, ten sprzedaje narodowość swoją, ten zdradza swój naród. - Hipolit Cegielski