Przerobienie frezarki na cnc
-
- Specjalista poziom 2 (min. 300)
- Posty w temacie: 1
Witam
Oj tam oj tam ......
Jaki jest Markcomp. wie każdy kto choć raz czytał posty z jego udziałem ...
Kontakt z nim heh bajka tylko mi głupio było bo wiem że zapracowany jest a ja mu dupę zawracam o jakiś tam - zasilacz czy krokówki ...
Nigdzie indziej nie znalazłem w jednym miejscu towaru który chce kupić , fachowych porad , takiej życzliwości i wyrozumiałości dla braku podstawowej wiedzy... oraz miłej obsługi
PS. mam nadzieje że nie wszedłem w dupę .......
Pozdrawiam
Oj tam oj tam ......
Jaki jest Markcomp. wie każdy kto choć raz czytał posty z jego udziałem ...
Kontakt z nim heh bajka tylko mi głupio było bo wiem że zapracowany jest a ja mu dupę zawracam o jakiś tam - zasilacz czy krokówki ...
Nigdzie indziej nie znalazłem w jednym miejscu towaru który chce kupić , fachowych porad , takiej życzliwości i wyrozumiałości dla braku podstawowej wiedzy... oraz miłej obsługi
PS. mam nadzieje że nie wszedłem w dupę .......

Pozdrawiam
Jeśli broń zabija ludzi , to długopisy robią błędy ortograficzne ...
-
- Specjalista poziom 1 (min. 100)
- Posty w temacie: 1
Nigdy nie ukrywałem że jestem zielony z elektroniki , dzięki koledze Markcomp mam idealny kompletny zasilacz i dobrze dopasowane sterowniki jak również silniki . Cierpliwie mi wytłumaczył i narysował jak wszystko podpiąć , i co najważniejsze następnym razem pierwsze do niego uderzę ! krótko uczciwy fachowiec .
-
- Lider FORUM (min. 2000)
- Posty w temacie: 4
- Kontakt:
cytalem wczesniejsza strone i nic tam nie było chyba ze nie zauwazyłem czegos, tak czy siak temat odskoczył od tego co mial w tytule i poprzednim poscie nawiązałem do tego ze ciezkie grzmoty po przerobce wolno chodzą, a tu jakies tego bzdety, zreszta sam Kamar przyznasz ze twoje barachła szybciej jak 3m/min nie gonią, bo wynika to raz z obrobki stali a dwa masy no i trzy ze to krokowce które nie lubią za bardzo szybko sie kręcic , wszak w swojej maszynie tez mam szafe od markcompa na korkowcach i przy wielogodzinnej obróbce jesli wyskoczy mi pomysl zeby podkrecic posuw to potem cuda sie dzieją, wszak troche poprawiłem sterowanko, no ale to już inna bajka
https://www.etsy.com/pl/shop/soltysdesign
-
- Lider FORUM (min. 2000)
- Posty w temacie: 4
- Kontakt:
no wlasnie po co hehe
a że temat podpiety do krokowcow i przerobki grzmota to wydawaloby się to ze sobą powiązane, że krokowce na śrubach z malym skokiem i stosunkowo małą, optymalną dla stali prędkoscią zdadzą egzamin doskonale, czyli stosunkowo tanio.
ujrzalbym chetnie rozbebeszonego grzmota w tym temacie a nie same dywagacje, przepychanki itd
a że temat podpiety do krokowcow i przerobki grzmota to wydawaloby się to ze sobą powiązane, że krokowce na śrubach z malym skokiem i stosunkowo małą, optymalną dla stali prędkoscią zdadzą egzamin doskonale, czyli stosunkowo tanio.
ujrzalbym chetnie rozbebeszonego grzmota w tym temacie a nie same dywagacje, przepychanki itd
https://www.etsy.com/pl/shop/soltysdesign