To mało śmieszneRomanJ4 pisze:Teściowe już się boją..![]()

kamar pisze: To mało śmieszneJa już po tamtej stronie
.
Jeśli smutne tylko dlatego że krótkie to w sumie nie najgorzej a nawet całkiem dobrze.kamar pisze:Smutne bo krótkie i to cały bólRomanJ4 pisze:[ że samo życie jest wystarczająco smutne..
]
Nie jest ono tylko jedno więc spoko, jeszcze trochę przygód będzie...kamar pisze:Smutne bo krótkie i to cały ból
Tu się zgodzę, choć jak wszystko ma swoją przyczynę tak i zły los też ja ma...Zbych07 pisze: Jeśli smutne tylko dlatego że krótkie to w sumie nie najgorzej a nawet całkiem dobrze.
Uważam że znacznie gorzej gdy jest długie i bolesne.
To nie nadzieja a pewność, akurat te rzeczy miałem okazję śledzić wiele wiele lat i chyba dzięki temu że jestem z tych co to muszą dotknąć aby uwierzyć mogę tak teraz mówić, choć zdanie ludzi w tych kwestiach znam aż zbyt dobrze, z resztą chyba na tym polega błąd naszych czasów które nie mają obranego dobrego kierunku, no ale cóż ''stadem które nie mają wspólnego celu'' kieruje się po prostu lepiej.kamar pisze:Pocieszaj się i miej nadziejęa ta ostatnia ma swoją rodzicielkę.
Tu jest pewien problem, bo ludzie oczekują dowodu w postaci złapania czegoś i umieszczeniu tego w ''słoiczku''. A to nie tak. Do tego słoiczka trzeba podejść samemu a nie oczekiwać że ci inni go przyniosą. Ci inni mogą nakierować, coś podpowiedzieć ale to dla kogoś kto ma swoje twarde zdanie dowodem już nie jest. Taki paradoks.Zbych07 pisze:
Jakiś przykład .