Proponuję zatem ponowną lekturę mojego posta.DanAmigo pisze:lajosz, jak dla mnie a jestem Polakiem ten post brzmiał inaczej. Proponuję nie uogólniać cytuję :"Otóż Twój pierwszy post jest napisany w taki sposób, że czytający go Polacy mogli odnieść wrażenie, że jest bardzo roszczeniowy." łatwiej było napisać: "Czytając Twój post odniosłem wrażenie, że jesteś bardzo roszczeniowa". To tak na marginesie
No widzisz.DanAmigo pisze:Po krytykujemy
Przed "a" stawiamy przecinek.DanAmigo pisze:lajosz, jak dla mnie a jestem Polakiem ten post brzmiał inaczej
Lubię takich ludzi jak Ty. Albo ktoś zgadza się z twoją racją to jest o.k albo jak się nie zgadzają to ..... .lajosz pisze:
Proponuję zatem ponowną lekturę mojego posta.
...
Dodatkowo, jak chce się kogoś pouczać, to warto zadać sobie trud i pisać poprawnie po polsku.
...
No ale to tak na marginesie
EMO?Selegne pisze:...
Nie musisz mi pomagać jak nie chcesz ale proszę Cię, sama dobrze wiem jak w bardzo beznadziejnej sytuacji jestem, więc nie musisz tego pogłębiać.
W niektorych watkach komentarze "nie na temat" sa wiecejSelegne pisze: Nie chcesz pomóc ok rozumiem, ale proszę też bez zbędnych komentarzy które nic nie wnoszą. ( Bez obrazy)
W ofercie uczelni było napisane, ze wykłady będą w języku angielskim. Jednak przedmiot, o którym mowa wykładany jest w języku hiszpańskim, którego nie znam, a nauczyciel nie kwapił się aby przesłać nam materiały do nauki w języku który rozumiemy - więc nie bardzo nas nauczyli.doman pisze:Na zagranicznych wyjazdach uczelnianych nie tylko wymagaja, takze ucza! Jesli kolezanka nie zaliczy (przedmiotu) to moze sie okazac ze kiepsko sie przykladala. Mama sie dowie. Jesli kogos stac na bimbanie caly semestr to niestety stac go musi byc na pomoc $$$$$$ albo sio pedem do kraju. Ja twoj pierwszy post odebralem albo rozczeniowo albo jako oferte $. Etyczny aspekt sprawy pozostawiam bez komentarza
Za to Ty wniosłeś w to forum i w ten temat wiele mądrości. O mój Ty mentorze!doman pisze:Co ty bredzisz? Jakiej pomocy w zdobyciu jakiej wiedzy? Dala cokolwiek od siebie czy tylko skany rysunkow? Pomoc to jedno a "zrob za mnie" to co innego.