TRIA 7500
-
Autor tematu - Czytelnik forum poziom 2 (min. 20)
- Posty w temacie: 2
TRIA 7500
witam wszystkich mam takie małe pytańko potrzebuje jakąś instrukcje lub jakies informacje na temat TRIA 7500, jeśli ktoś z Was ma jakies informacje na temat teo oprogramowania to byłbym wdzięczny jak by sie ze mną tym podzielił lub powiedział mi gdzie moge coś na ten temat znaleść.... z góry dziękuje 

Tagi:
-
- Nowy użytkownik, używaj wyszukiwarki
- Posty w temacie: 1
Hej witam mam pytanko do ciebie potrzebujesz instrukcji do wersji na maszyne czy masz ten program na PC ? Bo jesli masz na pc to bym był nim zainteresowany moj mail [email protected] 

-
Autor tematu - Czytelnik forum poziom 2 (min. 20)
- Posty w temacie: 2
witam niestety nie mam programu na PC, mam zamiar kupić morbidelli author 503 i dlatego chciałbym sie coś dowiedziec o TRIA 7500 ... jesli cos kolwiek wiesz o tym to prosze Cie bardzo o jakies infotmacje , o tym jak ise tam pisze programy czy jest możliwość napisania programu na PC i przeniesienie go na CNC, z góry dziękuje
[ Dodano: 2007-04-08, 20:09 ]
jesli ktos zainteresowany opisem sterowania TRIA 7500 to mozna sie odezwac do mnie bo cos o tym mam po polsku, poszukuję ptogramu TRIA PC albo cos podobnego w czym by mozna pisac programy do tria 7500
[ Dodano: 2007-04-08, 20:09 ]
jesli ktos zainteresowany opisem sterowania TRIA 7500 to mozna sie odezwac do mnie bo cos o tym mam po polsku, poszukuję ptogramu TRIA PC albo cos podobnego w czym by mozna pisac programy do tria 7500