Dokumentacja technologiczna, karty technologiczne
-
Autor tematu - Czytelnik forum poziom 1 (min. 10)
- Posty w temacie: 6
Dokumentacja technologiczna, karty technologiczne
Witam!
Poszukuję literatury i wszelkich materiałów na temat:
"Posługiwanie się dokumentacją technologiczną, karty technologiczne, tworzenie kart technologicznych itp ..."
Mam wielką prośbę do praktyków i teoretyków w w/w temacie, aby zechcieli mi pomóc i podać (podzielić się wiedzą), w jaką literaturę, w jakie materiały powinienem się zaopatrzyć/wyposażyć i przestudiować, aby zrozumieć i zgłębić ten temat na poziomie praktyka technologa, projektanta procesów technologicznych.
Będę niezmiernie rad, za własne uwagi, porady i pomoc w w/w temacie fachowców, których na tym forum nie brakuje!
Pozdrawiam!
Poszukuję literatury i wszelkich materiałów na temat:
"Posługiwanie się dokumentacją technologiczną, karty technologiczne, tworzenie kart technologicznych itp ..."
Mam wielką prośbę do praktyków i teoretyków w w/w temacie, aby zechcieli mi pomóc i podać (podzielić się wiedzą), w jaką literaturę, w jakie materiały powinienem się zaopatrzyć/wyposażyć i przestudiować, aby zrozumieć i zgłębić ten temat na poziomie praktyka technologa, projektanta procesów technologicznych.
Będę niezmiernie rad, za własne uwagi, porady i pomoc w w/w temacie fachowców, których na tym forum nie brakuje!
Pozdrawiam!
Tagi:
Re: Dokumentacja technologiczna, karty technologiczne
Myślę, że warto sięgnąć do podstaw i zacząć od tego podręcznika:AROSS pisze:jaką literaturę, w jakie materiały powinienem się zaopatrzyć/wyposażyć i przestudiować, aby zrozumieć i zgłębić ten temat na poziomie praktyka technologa, projektanta procesów technologicznych.
Podstawy projektowania procesów technologicznych typowych części maszyn-M.Feld- Wyd.5_2012r
-
Autor tematu - Czytelnik forum poziom 1 (min. 10)
- Posty w temacie: 6
Dzięki peritus!
Szukam w necie tej książki, ale znajduje tylko starsze wydania, musze się wybrać do księgarni po nowości!
Jeżeli ktoś dysponuje materiałami, publikacjami rozszerzające ten temat( poza w/w podręcznik), lub materiałami z praktyki(praktyczne), to bardzo proszę o pomoc i podzielenie się informacją o nich!
Szukam w necie tej książki, ale znajduje tylko starsze wydania, musze się wybrać do księgarni po nowości!

Jeżeli ktoś dysponuje materiałami, publikacjami rozszerzające ten temat( poza w/w podręcznik), lub materiałami z praktyki(praktyczne), to bardzo proszę o pomoc i podzielenie się informacją o nich!
-
- Specjalista poziom 1 (min. 100)
- Posty w temacie: 1
Jest takie stare powiedzenieAROSS pisze:Dziekuję wujek 11, może ktoś ma jeszcze jakieś praktyczne wskazówki, wytyczne, porady...

Nie ma lepszej praktyki jak dobra i precyzyjna teoria (chyba,że zmącona ...literatkąAROSS pisze: wielki szacun dla praktyków (dla teoretyków również)!
Stąd moje prośby do jednych i drugich o pomoc, podpowiedzi etc w tym temacie.
Literatka, owszem... też dla ludzi... z głową

Praktyka tylko każde teorie bezlitośnie weryfikuje!