Gdzie kupić frez w Wawie?
-
Autor tematu - Posty w temacie: 4
Gdzie kupić frez w Wawie?
Jeśli ktoś mógły podrzucić jakiś adres...
Robię przystawkę do frezowania do mojego małego chińczyka, mam już wszystko ale muszę w podstawie wyfrezować otwory pod części imadła.
Na alle nie ma ani pół frezu trzpieniowego fi 8 z woj. mazowieckiego, jak kupię przez alle to przyjedzie w Pn... a już widzę koniec roboty, tylko tego frezu brakuje....
Robię przystawkę do frezowania do mojego małego chińczyka, mam już wszystko ale muszę w podstawie wyfrezować otwory pod części imadła.
Na alle nie ma ani pół frezu trzpieniowego fi 8 z woj. mazowieckiego, jak kupię przez alle to przyjedzie w Pn... a już widzę koniec roboty, tylko tego frezu brakuje....
Tagi:
-
- Specjalista poziom 2 (min. 300)
- Posty w temacie: 2
Kolego ja jak mam pilną robotę to jadę do Abplanalpu tam mają magazyn na miejscu i naprawdę sporo narzędzi do wyboru od ręki
jak mi nie zależy to na alledrogo
jak mi nie zależy to na alledrogo
Jeżeli uważasz że pomogłem kliknij 
Pomagam w frezarkach HAAS
Tokarkach HAAS
Drutówkach MITSUBISHI
DRUTÓWKACH ACCUTEX
Świadczę usługi Obróbka skrawaniem, frezowanie, toczenie cięcie WEDM

Pomagam w frezarkach HAAS
Tokarkach HAAS
Drutówkach MITSUBISHI
DRUTÓWKACH ACCUTEX
Świadczę usługi Obróbka skrawaniem, frezowanie, toczenie cięcie WEDM
-
- ELITA FORUM (min. 1000)
- Posty w temacie: 2
Re: Gdzie kupić frez w Wawie?
Gdzie w poniedziałek. Dziś kupujesz jutro popołudniu wysyłają (wtorek) priorytet czyli w środę jest u CiebieYaPKnn pisze:Jeśli ktoś mógły podrzucić jakiś adres...

-
Autor tematu - Posty w temacie: 4