@251mz - masz rację, to nowy model - pomyliłem się. Sprawdzę jeszcze co mogę Tobie zapropnować.251mz pisze:Na prawdę tak trudno przeczytać o co proszę?GrupaTopex pisze:@251mz: mamy w ofercie nową wkrętarkę sieciową 58G791 umożliwiającą wkręcanie/wiercenie. Więcej info znajdziesz tutaj: http://www.graphite.pl/PL...rki/58G791.html
To co mi polecacie to :
wkrętarkę sieciową 58G791
Lekka, wytrzymała konstrukcja idealna do montażu płyt gipsowo-kartonowych
Ilość obrotów 0-4500min
To się nie nadaje do metalu w ogóle....
A z tym momentem obrotowym to w metal będę kręcił i kręcił
[ Dodano: 2013-09-03, 19:01 ]
@cliper7 - nic nie pomoże bardziej niż własne doświadczenia. Jeśli natomiast chodzi o testowanie w sklepie: w Centrach Narzędziowych udostępnianym stanowiska testowe gdzie można wypróbować sprzęt. Dostępna będzie też opcja wypożyczenia - zawsze możesz więc zabrać i sprawdzić czy jego parametry są dla Ciebie odpowiednie.clipper7 pisze:Celmę dostałem w liceum, a teraz dobiegam 60-tki, wybudowałem dom, urządziłem działkę i wyremontowałem mieszkanie, cały czas coś dłubię w warsztacie. A Celma cały czas działa. 2 lata gwarancji jakoś nie robią na mnie wrażeniaGrupaTopex pisze:Dajemy 2 lata gwarancji
Co mam sprawdzić w tym sklepie, czy się kręci ? Wartość sprzętu wyjdzie dopiero w praniu.GrupaTopex pisze:możesz wybrać się do sklepu i sprawdzić jak sprzęt działa
Opinie w rodzaju "Kupiłem 2 dni temu i jest super" mogą tylko bawić, a nie zachęcać do kupna.
Marcin
Grupa Topex