Odra
-
Autor tematu - Lider FORUM (min. 2000)
- Posty w temacie: 8
- Kontakt:
to niech nie rzuca przez całą rzeke zebym, mogł bokiem przepłynąc, co t k prywatna rzeka czy jaki chj? w d mam maczaczy, tez mam ochote se popływac, a tu siedza całe rodziny co 50 m raz z jednej raz z drugiej strony
150 zl /rok ? jajcarz, dziennie złapie taki z 10 ryb i ma żarcie bez szczawiu i mirabelek na caly tydzień. ile ryba kosztuje w markecie? taki szczupak cy sum cy jakas inna bestia ?
150 zl /rok ? jajcarz, dziennie złapie taki z 10 ryb i ma żarcie bez szczawiu i mirabelek na caly tydzień. ile ryba kosztuje w markecie? taki szczupak cy sum cy jakas inna bestia ?
https://www.etsy.com/pl/shop/soltysdesign
-
- Specjalista poziom 2 (min. 300)
- Posty w temacie: 3
buhahah widać że w życiu wędki w reku nie miałeś , idź sobie połap - z głodu byś zdechł,(limity dzienne, wielkości ryby itp)
wedkarzy na rzekach nie raz widziałem ale zeby przez cała rzeke zucali juz nie ( nieliczac gruntowo ale to byś nie zerwał zestawu - zreszta mam Ciebie tam gdzie ty mnie i na tym zakończmy ta rozmowe - skoro odrazu sie rzucasz i obrażasz
wedkarzy na rzekach nie raz widziałem ale zeby przez cała rzeke zucali juz nie ( nieliczac gruntowo ale to byś nie zerwał zestawu - zreszta mam Ciebie tam gdzie ty mnie i na tym zakończmy ta rozmowe - skoro odrazu sie rzucasz i obrażasz
Pozdrawiam Michał
-
- Posty w temacie: 3
-
- Posty w temacie: 1